To je to što me zanima!

Ivana Plechinger otkrila: Imala sam moždani udar prije 4 god.

Pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger izdala je svoju knjigu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' u kojoj je otkrila da je imala moždani udar 2012. godine, piše Gloria
Vidi originalni članak

Sjećam se dobro tog dana. Kad mi se zamračilo pred očima, suprug me odvezao u bolnicu. Liječnici su posumnjali na moždani udar, no nisu bili sigurni jer je trebalo napraviti magnetsku rezonancu, a zbog štednje ta se pretraga nedjeljom nije radila, opisala je Ivana Plechinger (42). 

Pjevačica je pretrpjela moždani udar tek mjesec dana nakon što je sa svojim suprugom, Brunom i sinovima Janom i Vigom osnovala obiteljski bend, piše Gloria. 

Prije nesretnog događaja, Ivana priznaje da je 'živjela u grču' zbog financijskih poteškoća. Brinula se zbog gašenja dječje rođendaonice koju je pokrenula, a ona i suprug nisu niti znali kako da plate porez na nekretnine.

Ivana je nakon udara tek za šest dana dobila termin za magnetsku rezonancu te je ustanovljena da se zaista radilo o moždanom udaru, no liječnicima je razlog ostao enigma. Ivana je, kaže, brinula o zdravlju, vježbala i često boravila u prirodi. 

Ugrušak kojeg je imala u mozgu 'rastvarao' se pomoću lijekova, a jedina posljedica je da danas ima malenu mrlju na vidnom polju, s kojom, kaže, može živijeti potpuno normalno. 

Cijeli članak možete pročitati u novoj broju Glorije

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marionx 09.06.2016.

    mala prica nebeska.. drzi se

  • Mislilac 09.06.2016.

    Svaka čast ženi, investira, plaća poreze i bori se za razliku od lopova Karamarka koji krade državu i radi protiv države za mađarski MOL.

  • montello 09.06.2016.

    brz oporavak joj želim

Komentiraj...
Vidi sve komentare