To je to što me zanima!

Ivana Knoll: 'Napala me ispred kafića zbog dečka. Rekla je da će me ubiti. Došla je i policija'

Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Zašto ne možete razumjeti da postoji žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, jača i uspješnija od drugih, pitala je Knoll
Vidi originalni članak

Najvatrenija navijačica Ivana Knoll (30) požalila se na neugodnu situaciju koja joj se dogodila u jednom restoranu. Naime, Ivanu je napala druga žena.

KOJI VAM SE NAJVIŠE SVIĐA? Ovo su neki od najboljih bikinija 2023. godine: Knoll je nosila kockice, Karleuša Spužvu Boba

- Napala me nepoznata žena dok sam pila čaj sa svojim prijateljima. Mislila sam da mi ovdje ne treba osiguranje. Napala me jer me njezin dečko pogledao kada sam ušla u kafić - započela je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čekala me tri sata ispred kafića, a onda me napala. Nisam ju niti primijetila u kafiću. Na sreću, moji prijatelji su je zaustavili i maknuli je od mene. Nisu je mogli držati. Govorila je da će me ubiti. Ubrzo je došla policija i privela ju. Drage žene, želim vas pitati što vam se događa? - pitala je Knoll.

- Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Zašto ne možete razumjeti da postoji žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, jača i uspješnija od drugih. Nisam sada u pitanju ja, niti vi i čim to shvatite i počnete postajati najbolja verzija sebe prestat ćete biti ljubomorne - nastavila je.

- Nemojte određivati vašu vrijednost prema muškarcu - oni su tu da vam budu podrška ili da vam prouzrokuju glavobolju - to ovisi o vašim izborima, ali sigurno ne određuju vašu vrijednost - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • HR24 04.09.2023.

    Kako dubokoumno

  • pajdhdiejga 04.09.2023.

    How you can be😅😅😅😅😅😅😅 umirem

  • Pizdarija_1972 02.09.2023.

    Mene zanima koliko joj se tek susjedi smiju kad je nama vec dovoljno smijesna

Komentiraj...
Vidi sve komentare