To je to što me zanima!

Ivana je osvojila zlatnu karticu imuniteta u MasterChefu: 'Ovo je najbolji losos koji sam pojeo'

Natjecatelji su kuhali specijalitete iz triju različitih kuhinja, a pobjednica prethodnog izazova, Sanja, imala je ključnu ulogu u dodjeli namirnica
Vidi originalni članak

U novom 'MasterChef' izazovu briljirala je Ivana Božac, čije je jelo 'Losos u bojama' osvojilo zlatnu karticu imuniteta. Svojom tehnikom i savršenom ravnotežom okusa oduševila je žiri, čime se spasila od stres testa i osigurala siguran prolaz u sljedeći krug.

ISPALA IZ 'MASTERCHEFA' Zara nam otkrila što muči zeleni tim i koji joj je plan: Dobila sam priliku raditi kod Marija Mihelja

Natjecatelji su kuhali specijalitete iz triju različitih kuhinja, a pobjednica prethodnog izazova, Sanja, imala je ključnu ulogu u dodjeli namirnica. Iako je bilo neočekivanih preokreta, Ivana je zasluženo zasjala u ovom izazovu.

Zahvaljujući osvojenoj prednosti, Sanja je odlučivala tko će kuhati s kojim namirnicama. Ovisno o izboru koji im je dodijelila, natjecatelji su kuhali specijalitete iz ukrajinske, norveške i makedonske kuhinje.

Pet natjecatelja suočilo se s norveškim specijalitetima, šestero s ukrajinskim, a šestero s makedonskim.

- Očekivala sam dalje destinacije. Nisam očekivala ove države, više neke za godišnji odmor - komentirala je Sanja kad je vidjela što se nudi ispod zvona.

Na kraju, zlatna kartica imuniteta, koja donosi sigurnost od ispadanja, otišla je u ruke Ivane za njezino impresivno jelo 'Losos u bojama', koje je osvojilo srca sudaca. Mario je pohvalio tehniku:

- Jako lijepo jelo, odlične tehnike, mekana palenta, holandez odličan - Stjepan je dodatno pohvalio njezin losos:

- Ovo je najbolji losos kojeg sam pojeo u životu. Lijepo balansirano sa svježinom na tanjuru.

Elva je radila ukrajinsko jelo 'Varenike' koje je također dobilo pozitivne komentare, a Mario je rekao:

- Korektno jelo, jeo bih ga ponovno.

TEST KREATIVNOSTI Sanja Cukon će birati namirnice za novi izazov u MasterChefu

Sanja je dobila pohvale za okuse svog jela, ali je vizualni aspekt ostao u sjeni. Žiri je na kraju prozvao i autore najlošijih jela koji će ići u stres test, a to su Moris, Irina, Tin, Ljiljana, Josip i Anamaria.

Sljedeća epizoda donosi novi stres test – tko će se uspjeti spasiti, a tko će napustiti MasterChef kuhinju?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare