To je to što me zanima!

Ivan je s farme izbacio Tihanu: Samanta i Vesna njezin odlazak su proslavile veselom pjesmom

O Ivanu nemam baš najbolje mišljenje zato što je pokazao da simpatizira cure samo ako se njemu ide niz dlaku, rekla je Tihana ranije
Vidi originalni članak

Došlo je vrijeme da jedna od kandidatkinja otiđe s farme Ivana Detkovića u omiljenoj emisiji 'Ljubav je na selu'. Priznao je da mu je ova odluka teško pala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlučio sam da moju farmu napusti Tihana - napokon je rekao Ivan. 

Tihana se na odlasku pozdravila sa svima, osim sa Samantom. Samanta i Vesna njezin su odlazak proslavile pjesmom, dok je jedino Gabi izrazila žaljenje.

Prisjetimo se, Tihana je nedavno za RTL otkrila da o Ivanu nema najbolje mišljenje. Usporedila ga je s 'kuhanim nogicama'. 

- O Ivanu nemam baš najbolje mišljenje zato što je pokazao na farmi da simpatizira cure samo ako se njemu ide niz dlaku, ne podnosi kad mu netko kaže nešto iskreno i direktno... Ja nisam osoba koja ide ljudima niz dlaku, nego sam realna i prijateljski nastrojena, ali kako je Samanta bacila oko i previše se njemu ulizivala, ja sam se, da bih nju isprovocirala, malo zaigrala i počela okretati njega na moju stranu - rekla je. 

'LJUBAV JE NA SELU' Tenzije između Rade i djevojaka rastu: 'Neću ultimatume. Ako joj se odlazi kući, široko joj polje...'

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: BUKI KAO KAMATAR

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 21.10.2023.

    Tihana je baš lijepa cura, sviđa mi se njeno samopouzdanje

  • važno. je zvati se ernest 20.10.2023.

    Ja mislim da taj Ivan ima neku žensku sa strane ali to krije.

  • važno. je zvati se ernest 20.10.2023.

    Ti muški kandidati su toliko škrti da nikad nikome ne bi ni kavu platili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare