To je to što me zanima!

Iva Šarić podijelila romantične fotke s Brunom Petkovićem

Iva i Bruno vjenčali su se krajem prošle godine u intimnom okruženju i tako okrunili svoju četverogodišnju vezu. Par se upoznao kad je ona s njim radila intervju za Klub 7
Vidi originalni članak

Dobro došao u klub 30-ih, poručila je Iva Šarić svom suprugu, nogometašu Bruni Petkoviću. Dragi joj je u ponedjeljak proslavio 30. rođendan, a bivša manekenka odlučila ga je obilježiti romantičnim fotografijama na Instagramu.

ODUŠEVILA PRATITELJE Iva Šarić pokazala vitku liniju, a svima za oko zapeo jedan detalj

Iva i Bruno vjenčali su se krajem prošle godine u intimnom okruženju i tako okrunili svoju četverogodišnju vezu. Par se upoznao kad je ona s njim radila intervju za Klub 7. Iako su se poznavali i ranije, njihov odnos je bio isključivo prijateljski.

Čak godinu dana su tajili svoju vezu, a zatim su krajem 2020. godine na proslavi Ivinog rođendana otkrili da su zajedno.

Prije dvije godine dobili su sina Adriana, a Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pootok 17.09.2024.

    Prvi se pamti,,svi ostali su drugi..

  • James Hetfield 17.09.2024.

    Još da krene igrat kako treba jer ovo do sada je katastrofa za takvog igrača. Digli mu još plaću, a on hoda po terenu, svaki drugi duel izgubi i uopće se ne trudi to popravit. Jakir, skupi muda i pošalji ga na tribinu utakmicu dvije pa nek razmisli za što i gdje igra.

  • zabijanjedojaja 17.09.2024.

    nego ja bih komentirao onog župnika što je usred sprovoda završio u bajbukani 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare