To je to što me zanima!

Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko jedva čekaju drugu bebu

Supruga nogometaša isprva je mislila da povraća jer je želudac pokvarila hranom. Zato je, kažu prijatelji, u drugom mjesecu trudnoće saznala da čeka drugo dijete
Vidi originalni članak

Manekenka i ekonomistica Iva Šarić Leko (24) trudna je tri mjeseca. Supruga nogometaša Jerka Leke (33), doznajemo, isprva je mislila da povraća jer je želudac pokvarila hranom. Zato je, kažu njezini prijatelji, u drugom mjesecu trudnoće saznala da čeka drugo dijete. Supružnici su sretni što će njihov sin Carlos (1) dobiti brata ili sestru. Iva bi ovaj put voljela roditi djevojčicu.

- Posebno sam sretna pa zato tako dobro izgledam. Najzaslužniji za to je moj sin Carlos. Vrlo je živa i aktivna beba pa sam od ranog jutra u akciji. Šećemo, igramo se, odlazimo u park i odlično se zabavljamo - rekla je nedavno manekenka. 

Nogometaš i manekenka vjenčali su se lani u Zagrebu nakon četiri godine veze. S njima je u crkvi bio i maleni Carlos kojeg je čuvala Ivina majka. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • FASTT 18.12.2013.

    jbt led pa taj je igrao za repku ..na sto je Hrv.repka spala da taj mesar igra sramota..sreca pa vise ga nitko i ne zove pa mozemo opet svi navijati za Vatrene ...seljak bio seljo ostal

  • strmi007 04.12.2013.

    sretno

  • 02.12.2013.

    Legendaran mi je pogled na slici br.1

Komentiraj...
Vidi sve komentare