To je to što me zanima!

Iva Mia Erak kupila si je malog psića za 1500 eura

Iva je htjela kupiti ljubimca za svoju kćer Karlu (4). Prijateljica koja se 'kuži' u pse savjetovala joj je da si kupi pasminu Cavalier King Charles
Vidi originalni članak

Bandićeva glasnogovornica, Iva Mia Erak, htjela je kupiti ljubimca za svoju kćer Karlu (4). Prijateljica koja se 'kuži' u pse savjetovala joj je da si kupi pasminu Cavalier King Charles, prenosi Jutarnji list. Iva je za 1500 eura kupila četveromjesečnu kujicu Ritu s vrhunskim rodovnikom i oduševila se. Kazala je i kako bi bilo uistinu čudno da uz takvog ljubitelja životinja, kao što je njen šef Milan Bandić, nije i sama poželjela ljubimca. Kako je Mia jako zaposlena Ritu tijekom dana čuva jedan njen prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LET 2 10.07.2009.

    Šta je ona sad neki novi selebriti !!??

  • virusica 10.07.2009.

    Zašto je trebala otići u Azil za pse, kao da ovaj kojeg je platila nije jednako vrijedan. Žena troši svoje novce, na dobrom je plaćenom mjestu, osim toga kupnjom tog psa netko je i zaradio, uzgajivač i prodavač pasa, pa i oni svojim poštenim radom trebaju hraniti svoje obitelji. Mislim da ljhudi koji imaju novac taj novac trebaju i trošiti, puštati ga u opticaj, tako će posredno stići do svakoga od nas.Taj uzgajivač pasa će s tih 1500 eura platit zubara, zubar mehaničara, mehaničar kruh....Udomljenjem nekog napuštenog psa profitirao bi samo taj pas koji bi trebao biti namjenjen nekom tko ne može platiti svog kućnog ljubimca.

  • ja___zg 10.07.2009.

    i kakve sad to veze ima sa ičime??? pa mnogi od nas kupuju kućne ljubimce i kaj sad??????????????? svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare