To je to što me zanima!

Iva Alilović podijelila kako njen Mirko jede sushi: 'Mislim da se Japanci krste kad ovo vide...'

Iva je poznata po tome kako je žena bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama voli komentirati događaje i ulaziti u rasprave s pratiteljima, a njezine objave često razvesele fanove
Vidi originalni članak

Mislim da se Japanci kao i Talijani krste kada vide Mirka kako jede sushi i pastu, napisala je u objavi na Instagram storyju Iva Alilović (36) uz fotku muža Mirka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, naš proslavljeni rukometaš odlučio je japansko tradicionalno jelo, koje se inače poslužuje uz soja sos, začiniti majonezom. Mirkov neobični ručak fotkala je njegova supruga i podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

Inače, Iva je poznata po tome kako je žena bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama često komentira događanja i ulazi u rasprave s pratiteljima. Njezine objave često razvesele fanove s obzirom na to da supruga rukometaša ne pazi da svaka fotka bude savršena. 

Na Ivinom Instagram profilu mogu se naći i fotke na kojima pozira bez šminke, efekta ili photoshopa, a ponekad podijeli i detalje iz privatnog života. 

Prije nekoliko dana objavila je tortu koju je napravila sama, a mnogi su po njenom izgledu pomislili da ju je napravio profesionalni slastičar. 

Torta bogata jagodama, kinder jajima i čokoladom zasladila je cijelu obitelj Alilović. 

- Moja uskršnja torta napravljena s puno ljubavi...Kroz život su mi mnogi govorili kako nikada ništa od mene u kuhinji neće biti, kao ni u mnogim drugim segmentima života za koje isto na kraju nisu bili upravu, a nisu znali da ja sve mogu, kada iskreno želim i srcem radim! Samo ljubav i ništa više - napisala je u objavi Iva. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosanac1990 30.04.2021.

    a jest zena grda

  • bibek_93249283 30.04.2021.

    Ajme koja plastika, Propuh od golmana i propuh u glavi. Strasan par

  • ksenijast 29.04.2021.

    ...cisto sumnjam da se u Japanu krste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare