To je to što me zanima!

Ispovijest Del Boya iz 'Mućki': Otvorio sam pismo i nakon 50 godina saznao da imam kćer...

David Jason prošle je godine doznao kako ima kćer, a i unuka. Sada je ispričao kako je saznao vijesti koje su mu promijenile život. Abi Harris mu je napisala pismo...
Vidi originalni članak

Britanski glumac Sir David Jason (82), najpoznatiji po ulozi Del Boya u kultnoj seriji 'Mućke', prošle je godine otkrio da ima kćer za koju do tada nije znao. Sada je otkrio kako je šokantne vijesti saznao u pismu. Dobio ga je od Abi Harris (52) za koju je na kraju i potvrđeno da mu je kćer, a Jason je istovremeno saznao da je i djed jer Abi ima sina Charlieja (10). 

Za Daily Mail je Jason otkrio što je bilo u pismu. 

- Da počnem od početka, točnije mog početka.Pitam se je li ti ikada prošlo kroz glavu, kao što je to bio slučaj s mamom i nedavno sa mnom, da bi ti mogao biti moj biološki otac. Već se dugo mučim s činjenicom da je pitanje tko mi je tata zapravo neriješeno. Ne želim da se mama osjeća krivom. Nisam htjela 'izdati' svog pokojnog oca i beskrajno sam se brinula kako, zaboga, da ti pristupim. Međutim, stvarno bih voljela znati - stajalo je na početku pisma. 

URNEBESAN VIDEO Del Boy iz 'Mućki' oglasio se nakon operacije kuka: Bacio štake i nasmijao obožavatelje

U pismu je naglasila da ne želi novac od njega, već je zatražila da napravi test očinstva kako bi se situacija konačno razjasnila. Poželjela je i da sve ostane anonimno i između njih dvoje. 

- Žao mi je ako ovo zvuči prilično naglo, ali očajnički se trudim ne posustati. Da situaciju objasnim preko pisma, trebalo bi mi puno stranica, pa vas molim možemo li razgovarati - upitala ga je Abi na kraju pisma. 

Glumac je ispričao kako je bio šokiran i ruke su mu se počele tresti. Čitao je pismo iznova i iznova... Sve je rekao svojoj supruzi Gill koja je također pročitala pismo. Pristao je na test očinstva, a rezultati su pokazali da je Jason zaista Abin otac. 

NAKON 52 GODINE Tko je Del Boyeva kći za koju nije znao? Glumila je u 'Doctor Who', prepoznala oca po nosu

- Teško mi je objasniti kako je to upoznati nekoga tko ima preko 50 godina, vaš je, a nikada ga prije niste sreli - ispričao je glumac te dodao kako se on i Abi žele još bolje upoznati, no za to će im trebati vremena. 

Abina majka Jennifer Hill preminula je prošlog ljeta.

TRUDE SE IZGRADITI ODNOS Del Boy iz 'Mućki' čak 52 godine nije znao da ima kći, a sada ju je upoznao: 'Bio sam šokiran...'

- Jako se nadam da joj je laknulo kad je saznala da Abi konačno zna istinu o svojem početku te da sada može počivati u miru - rekao je Jason. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 07.10.2024.

    Kako sada nakon toliko dugo godina se odlucilia javit

  • Đapanac 07.10.2024.

    Sve je to za novac, a ljubav nikada nije bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare