To je to što me zanima!

Iris iz 'Superstara' oduševio je susret sa Severinom: 'Ona mi je idol, jako mi je bitna u životu...'

Iako nije prošla dalje u natjecanje, oduševio ju je susret s pjevačicom, kojoj je posvetila i tetovažu. Iris je na nozi istetovirala note Severinine pjesme 'Dalmatinka'
Vidi originalni članak

U prošloj epizodi 'Superstara' gledatelji i žiri upoznali su Iris Kovačić, koja je prije svog nastupa otkrila da je jedan od najvećih obožavatelja Severine. Iako nije prošla dalje u natjecanje, oduševio ju je susret s pjevačicom, kojoj je posvetila i tetovažu. Iris je na nozi istetovirala note Severinine pjesme 'Dalmatinka'.

PJEVALA JE S PRIJATELJEM Od 'Zvjezdica' do 'Superstara', Lana Mandarić rođena je za scenu: 'Glazba je moja strast...'

- Ja bih slikala ovu tetovažu. Ovo je stvarno nešto prekrasno - rekla joj je Severina kad je vidjela tetovažu. Iris je za RTL otkrila tko joj je uzor u glazbi i s kim bi rado snimila duet.

Kako kaže, omiljeni član žirija joj je definitivno Severina. 

- Severina definitivno iz razloga što je moj idol već dugi niz godina i jako, jako mi je bitna osoba i općenito u privatnom životu i ovako - rekla je Iris pa dodala da joj je Seve i glazbeni uzor.

- Smatram da je Severina jedna velika zvijezda i na našim prostorima i ona će napuniti Arenu i u Americi ako treba jer žena stvarno ima pjesme koje su vječne - govori. U budućnosti bi sa svojom najdražom pjevačicom rado snimila i duet.

POGLEDAJTE PRIČU STELLE KOJA BOLUJE OD MIŠIĆNE DISTROFIJE:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Hawk Cro 04.10.2023.

    Jadna ti majka ako su ti takve uzor u životu

  • 04.10.2023.

    Bolje da ti je Huljić uzor jer on je taj koji stvara zvijezde

  • MaDrIdIsTa_4 04.10.2023.

    onda ti je zivot jadan ako ti je ona bitna

Komentiraj...
Vidi sve komentare