Frizer Gabrijel Katalenić ugostio je protukandidate četvrtog dana 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 34 boda, a presudila mu je Irena!
Iako su mu Silvana i Filip dali 10, a Štefica devet bodova, Irena je Gabrijelu dala svega 5 bodova!
- Smatram da pola toga nije napravio sam, nisam stekla takav dojam. Cijelo vrijeme kaže da ne zna kuhati pa smatram da ovo nije njegovih ruku djelo - objasnila je Irena.
A pripravu večere započeo je Gabrijel desertom nazvanim 'Hladna strast'.
- Vjerojatno ima strast prema malinama ili bijeloj čokoladi - pretpostavio je Filip, a Irena je ocijenila da se radi o sladoledu.
- Maline i bijela čokolada - meni odlična kombinacija - komentirala je Štefica. Uslijedila je priprava glavnog jela koje je Gabrijel nazvao 'Rapsodija okusa'.
- Vjerojatno će biti različito povrće i meso, vidjet ćemo - komentirao je naziv glavnog jela Filip. Punjeno meso u škartocu Gabrijel je stavio na pečenje, a onda se bacio i na pripravu priloga. Za kraj - Gabrijel je spravio 'Razigrani casino'.
- Pretpostavljam da je to nešto što se tiče boja, casino je inače u bojama raznim - ocijenila je Silvana.
Punio je Gabrijel jaja, a usto odlučio poslužiti i suhomesnate proizvode. Uskoro je ekipu dočekao prigodnim aperitivima, a ekipa je Gabrijelu udijelila zanimljive poklone.
- Osjetilo se malo treme, nije previše, pozitivna trema - ocijenio je Filip doček domaćina.
- Bio je uljudan, gostoprimstvo na visokom nivou - zaključila je Štefica.
Pred goste je uskoro Gabrijel iznio 'Razigrani casino'.
- Vizualno jako lijepo, izgledalo je prekrasno - komentirala je izgled predjela Irena.
- Posumnjala sam da nije on to aranžirao -dodala je Silvana.
Tijekom predjela je Filip Gabrijelu priredio spačku - budući da se domaćin boji pijetla - upravo su mu njega doveli za stol.
- Sve je bilo fino - zaključila je Irena o predjelu. Pohvalili su domaćina i ostali, a onda je stigla 'Rapsodija okusa'.
Glavno jelo sadržavalo je krokete te meso u vrećicama.
- Izgled je bio drugačiji od ostalih! Veliki je lažov, rekao je da ništa ne zna o kuhanju! Ima iskustva ili je to netko drugi pripremio - jasan je bio Filip.
- Šokirale su me vrećice - dodala je Irena.
- Okus glavnog jela je bilo ok, no meso je bilo pretvrdo i prežilavo - dodala je.
- Meso prepečem, a danas se moglo lijepo pojest -zaključio je Filip o glavnom jelu.
Za kraj - ekipi je stigao desert.
- Izgledao je kao iz ekskluzivnog hotela - jasna je Irena.
- Ne leže mi takve dekoracije uz osobu od 20 godina - dodala je Silvana.
- Gabrijel je pokazao znanje i iskustvo u kuhinji -zaključila je.
- Smatram da više od pola toga nije radio sam - zaključila je Irena.
Uskoro je Gabrijel svima udijelio i poklone, a za kraj su i prijatelji domaćina zasvirali za goste.