To je to što me zanima!

Indira pokazala što joj je bivši suprug Miroslav poklonio za 51. rođendan: 'Hvala ti padre...'

Pjevačica je u srpnju objavila da se nakon 11 godina braka razvodi od Miroslava Levaka
Vidi originalni članak

Hvala Padre, poručila je pjevačica Indira Levak bivšem suprugu Miroslavu Levaku, nakon što joj je za 51. rođendan poklonio buket cvijeća.

SRETNA I NASMIJANA Indira iznenadila nakon vijesti o razvodu: 'Ljubav je u zraku...'

Da je riječ o poklonu bivšeg supruga, Indira je u nedjelju otkrila na Instagramu. Uz fotografiju je dodala i emotikon srca, pa se može zaključiti da su još uvijek u dobrim odnosima. 

Slavonka je u srpnju objavila da se nakon 11 godina braka razvodi od Miroslava Levaka.

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu - napisala je u Instagram priči.

- Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - dodala je.

KRAH LJUBAVI Indiru i Miroslava osim braka vežu i dvije tvrtke: Doznali smo koliko su zaradili prošle godine

Indira je često isticala kako ju je Miroslav osvojio izgledom, ali i da je on genijalan suprug, njezin najbolji prijatelj i ljubavnik. Godinama je s njom putovao na nastupe, a još donedavno dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Prije Miroslava bila je u braku s Narcisom Mujkićem. Vjenčali su se 2001., a razveli nakon devet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rocky555 16.09.2024.

    Nije trebala ljubiti osinjak

  • Sheeba_007 15.09.2024.

    Ja zbilja ne znam kak ovim "poznatima" usta narastu sa godinama...praktički, preko noći ..evo, ja imam tanke čube,a pol stoljeća mi je.

  • Kaj buš ti bum i ja 15.09.2024.

    Nezna ona sama kaj bi vise u zivotu al posto je peri 50- e deuga mladost sad bi ona malo mlađu prangliju al dere se sigurno jer je temperamentna al takve su ko zmaj kad ga uzme u ruke;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare