To je to što me zanima!

Ilona se nije pojavila kod Ivice, a Ivana je u 'Ljubav je na selu' otkrila: Bila sam udana 12 dana

Ilona se nije pojavila na mjestu susreta, a Ivani to nije najbolje sjelo. 'Princeza je kasnila, ne znam zašto, mislim da to nije fer. Kasni dramski, kraljica, da je svi čekamo!', rekla je Ivana
Vidi originalni članak

Vrijeme je da i ostatak farmera dočeka svoje odabranice u showu 'Ljubav je na selu', a prvi među njima bio je Željko. Njemu stižu Vesna, Petra i Marija.

'MISLIM DA TO NIJE FER' Jedna dama neće se pojaviti na imanju farmera u 'Ljubav je na selu': 'To ide nama u korist...'

- Jedva ga čekam vidjeti!  Voljela bih da to opstane, da se još bolje upoznamo. Karakterno se podudaramo - otkrila je Vesna.

Iz Kragujevca u Ogulin je doputovala i Marija, koja je već od privih susreta vrlo emotivno pričala o Željku i spajanju njihovih duša.

- Koliko je Željko spreman za novu ljubav, morala bih s njim provesti neko određeno vrijeme... Da mogu vidjeti je li to ono pravo - poručila je Marija.

A dok su skupa čekale odlazak do Željkove kuće, Vesna je podbola Mariju da ovo možda nije prvi put da ide kod farmera:

- Možda sam već i bila, ali nebitno...

Obje su zaključile da nikako me mogu pronaći zajednički jezik i nisu kliknule međusobno.

- Mislim da bismo Željko i ja mogli naći neke zajedničke interese koji bi nas mogli spojiti - poručila je Petra.

Željko je dame dočekao u svom dvorištu, a voditeljici Aniti Martinović priznao je da je nervozan i da je za svoje dame pripremio neke seoske poslove.

- Postavit ću se kao gazda - obećao je.

Željkova majka, koja mu je najveća podrška, poželjela je odmah upoznati njegove dame, a suze radosnice nije mogla sakriti.

Najstariji farmer Zlatko bio je spreman dočekati Antoniju, Blanku i Bernardu. Dok su dame dolazile, farmer je pripremio bogati ručak kako bi ih impresionirao.

Antonija je priznala da mu je pisala zbog brkova, koje je imao i njezin bivši muž. Blanka je prije dolaska svom farmeru odlučila kupiti lijek za potenciju.

- Taj lijek je dobar za cirkulaciju i da ima više energije - rekla je kroz smijeh, a njezin je dar nasmijao i Zlatka.

- Bilo mi je drago da su došle, da se upoznamo detaljno - poručio je farmer i pozvao ih u svoj dom.

Ivici na imanje stižu Ilona, Amra i Ivana, a neke od njih već će od prve minute pokazati da su rođene-spremne za osvajanje.

- Ne može me ništa srušiti. Slava koju sam stekla u 'Ljubav je na selu' mi godi. Naravno, tražim muža - kazala je Amra koja se s Ivicom na jednom spoju već ljubila:

- Prijavila sam se za njega jer ima zečeve, i zato što je zgodan, a vidjet ćemo koliko je pametan. Hormoni kako rade, mislim da bi se moglo nešto desiti.

Ivana iz Sarajeva ubrzo joj se pridružila na odredištu u Lipovljanima, a Amra je otkrila da ne vidi u njoj baš nikakvu konkurenciju.

- Bila sam udana, i to punih 12 dana. Nije išlo kako sam ja htjela. Nešto mi ne imponiraju u zadnje vrijeme ti prilasci muškaraca. Više se volim malo s njima poigrati i onda ih samo ostavim kad vidim da to nije to. Tražim jakog muškarca koji će me znati malo obuzdati jer sam ja malo divlja - otkrila je.

U prilogu o sebi, Ilona, za koju je farmer već priznao da se u nju zaljubio i najviše je čeka, otkrila je da trenutno radi kao vozačica taksija, a u slobodno vrijeme voli i pecati.

- Voljela bih se ostvariti najviše kao majka i kao supruga. Do sada sam imala svakakva ljubavna iskustva, smatram da je to dio života. Za mene je ljubav poštenje, razumijevanje i iskrenost. Oko mene se treba potruditi dosta. Muškarac koji mene dobije, dobit će kompletnu ženu - kazala je pa dodala:

- Ivica je potpuno nebo i zemlja razlika od mojih bivših dečki.

Ilona se nije pojavila na mjestu susreta, a Ivani to nije najbolje sjelo:

- Princeza je kasnila, ne znam zašto, mislim da to nije fer. Kasni dramski, kraljica, da je svi čekamo!

- Ako dođe, dobro došla, ako ne, još i bolje. Ja nju ne čekam, ja sam došla zbog Ivice - složila se i Amra.

Dvije djevojke odlučile su krenuti same do kuće svoga farmera...

- Srce mi je zaigralo, bilo mi je drago što ih vidim - priznao je Ivica kad ih je ugledao, a Ivana je primijetila da je smršavio:

- Sad je puno privlačniji.

Farmera je zabrinula činjenica da Ilona nije došla s njima.

- Možda je našla novog dečka, mi smo je čekale - bocnule su ga djevojke:

- Imamo malo više vremena da budemo s Ivicom, da ga malo više obradimo, to ide nama u korist.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Neprikladan 08.10.2024.

    Boze! Di nađoše te !?

  • SiLaa 08.10.2024.

    ovo sve više liči na cirkus

  • Sport10 08.10.2024.

    opajdare

Komentiraj...
Vidi sve komentare