To je to što me zanima!

Igor stiže u 'Život na vagi': 'Ne želim imati veliki trbuh i bojim se da ću ostati nepokretan...'

Blizu pedesete Igor Prpić je shvatio kako mu je sve teže obavljati poslove i na poslu i kod kuće, da se previše umara i da je počeo imati zdravstvene probleme
Vidi originalni članak

Najstariji kandidat osme sezone 'Života na vagi' dolazi iz Virovitice, ima 49 godina i zove se Igor Prpić. Radi u Hrvatskim željeznicama kao prometnik vlakova, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio kako bi skinuo kilograme i, kako kaže, normalno funkcionirao u životu.  

DOJMOVI SE NISU SLEGLI Prvi dio showa 'Život na vagi' je gotov, ali borba se nastavlja i dalje: 'Prošli smo nezaboravno'

Blizu pedesete Igor je shvatio kako mu je sve teže obavljati poslove i na poslu i kod kuće, da se previše umara i da je počeo imati zdravstvene probleme, a s obzirom na to da držanje dijeta nije bilo uspješno za njega, odlučio je prihvatiti kćerin prijedlog da se prijavi u 'Život na vagi'.

- Jako sam povezan sa svojom obitelji. Većinom svugdje idemo zajedno i velika smo si podrška - kaže Igor kojem su oni velika motivacija da uspije u svom naumu, baš kao kolege i prijatelji.  

SPOL PRINOVE JOŠ KRIJU Tajkunova kći za 24sata: 'Bebi ćemo dati ime kad je vidimo...'

- Bojim se da ću ostati nepokretan, a i zbog viška kilograma ne mogu se baviti sportom. Prije nekoliko godina kupio sam sportski bicikl i ne mogu ga voziti jer su popucale žbice od moje debljine - kaže Virovitičanin koji bi za pet godina volio da više nema veliki trbuh i jedva čeka da ga se riješi.

- Kad se pogledam u ogledalo, vidim samo taj trbuh, i to ne volim - priznaje Igor koji se neizmjerno veseli što će naučiti kako se uspješno riješiti suvišnih kilograma.  

STIŽE NOVA SEZONA Kandidati 'Života na vagi' imaju skupa više od 2500 kg! 'Bilo je kriza, spominjali su janjetinu...'

S kakvim će se izazovima Igor susresti i koliko ima kilograma - gledatelji će imati priliku vidjeti na prvom vaganju osme sezone 2. rujna u 21.15 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare