To je to što me zanima!

Ide opet u jezero! Ella Dvornik: 'Poduplat ću radioaktivnost!'

Fotke Elle Dvornik u toplesu u Jarunu zaintrigirale su mnoge, a influencerica je sada objavila kako je to odradila 'amaterski' zbog čega će se 'bućnuti' u čak dva jezera. 'Da malo jačamo imunitet', najavila je
Vidi originalni članak

Ella Dvornik dobila je veliku pažnju na društvenim mrežama svojim fotkama koje je objavila u utorak poslijepodne. Ona je naime samo u toplesu ušla u dio jezera na Jarunu, a u komentarima su se redale brojne burne reakcije. 

- Jesi ti to sjela u žabokrečinu, svega ti? - upitao je jedan pratitelj, na što mu je Ella odgovorila da je u mulju. 

'Nisi valjda valjda bosa?', 'Ajme Ella, žabe', 'Kupaš se u žabokrečini', 'Ti i 100000 komaraca, moć spika', 'Uh pazi, tu ima svega u vodi', dio je komentara.

PRISJETILA SE ZA 24SATA Ella Dvornik o avanturi njenog kofera: Došla sam u Ameriku, nisam imala ni gaća ni čarapa...

Neki su je upozorili i na zmije i pijavice koje bi mogla susresti, no Ella im je odgovorila: 'Imam iskustva s pijavicama'. 

U srijedu se oglasila na svojem Instagram storyju oko silnih reakcija koje je izazvala. 

OSTALI BEZ NAKITA, NOVCA, ODJEĆE... Influenceri na meti kradljivaca! Stručnjak za 24sata otkrio kako se zaštititi: Lopovi znaju gdje su

- Ljudi, ja nemam pojma. Prevruće je, ja sutra tek idem na more. S obzirom da su svi bili oduševljeni mojim ulaskom u radioaktivno jezero, a ja sam to preamaterski odradila za toliko oduševljenja, odlučila sam danas poduplati tu radioaktivnost tako da ću otići na dva jezera, a ovaj put ću povesti i profesionalnog fotografa sa sobom, tako da ovjekovječimo te boleštine i da malo jačamo imunitet. Tako da, kad je bal nek' je maskenbal - rekla je influencerica na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LegoOs78 10.07.2024.

    ella, ella, koja je cijena

  • LegoOs78 10.07.2024.

    kurva ili influencerica

  • ALERGIJA NA SERONJE I LJIGE 10.07.2024.

    Ella je komad .

Komentiraj...
Vidi sve komentare