To je to što me zanima!

Ian McKellen pao s pozornice pa završio u bolnici. Otkrili kako se sad osjeća: 'Hvala liječnicima!'

Publika u londonskom kazalištu ostala je u šoku kada je omiljeni glumac pao s pozornice i počeo glasno jaukati od bolova. Sve je stalo, predstava je otkazana, a McKellen je završio u bolnici
Vidi originalni članak

Glumac Ian McKellen (85) pao je s pozornice tijekom predstave u ponedjeljak navečer te završio u bolnici. Kako su ranije naveli britanski mediji, glumac je jaukao od boli, a osoblje mu je odmah pomoglo. Nakon nesreće, publiku su obavijestili da se predstava neće nastaviti i da moraju otići. 

- Izgledalo je kao da se više 'uživio' u ulogu, a onda je samo pao s pozornice, odmah ispred publike - rekao je Paul koji je došao na predstavu 'Player Kings' te svjedočio nesreći. Dodao je da su se svjetla brzo upalila i pomoć je pohitala prema glumcu. 

Vijest da se mnogima omiljeni glumac, poznat po ulozi Gandalfa u 'Gospodaru prstenova', nalazi u bolnici, zabrinula je obožavatelje diljem svijeta. 

SLAVNI GLUMAC Ian McKellen završio u bolnici nakon pada s pozornice

- Hvala publici i javnosti na lijepim željama. Nakon pregleda, liječnički tim nas je uvjerio da će se Sir Ian brzo i u potpunosti oporaviti! Produkcija je odlučila otkazati predstavu u utorak, tako da se Ian može odmoriti - rekao je glasnogovornik glumca te posebno zahvalio doktorima koji su bili u samoj dvorani kada je glumac pao te pomogli. 

GODINU DANA BILI SKUPA Ian McKellen (84) prekinuo s 54 godine mlađim dečkom: 'Voli na turneji imati nekoga, neće brak'

Kako navodi Mirror, očekuje se da će glumac biti 'na nogama' već u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare