To je to što me zanima!

I Toni Braxton (52) se skinula u bikini: Kao da imaš 25 godina

Plan ti je zauvijek biti u dvadesetima?, pitali su je začuđeni obožavatelji te su joj nizali komentare na račun njezine linije. Naglasili su kako nisu bili spremni za tu fotografiju i da je ovime 'srušila internet'
Vidi originalni članak

Nakon Madonne (61) i Sharon Stone (62), sad je i pjevačica Toni Braxton (52) odlučila javnosti pokazati kako izgleda njezino golišavo tijelo.

PROVOCIRA GOLOTINJOM Madonna (61) pokazala grudi i međunožje: Bakice, vulgarna si

Toni naglašava kako je potpuno spremna za ljeto.

- Plaže su otvorene i moje tijelo je spremno... No, previše sam uplašena da idem. Još uvijek traje Covid-19. Ostanite sigurni - napisala je Toni uz fotografiju na kojoj ima crni kupaći kostim i pozira pred ogledalom.

Mnogi su joj komentirali kako i danas izgleda kao da ima 25 godina, a ne duplo više. 

GODINE SU STALE Sharon Stone (62) se skinula u bikini: Posramila si tinejdžerice

- Plan ti je zauvijek biti u dvadesetima? - pitali su je začuđeni obožavatelji te su nizali komentare na račun njezine linije. Naglasili su kako nisu bili spremni za tu fotografiju i da je ovime 'srušila internet'. 

Toni je u karijeri nanizala mnogo hitova, među kojima je jedan od poznatijih 'Unbreak My Heart' iz 1996. Od početka karijere plijenila je pažnju svojom figurom, ali medijske stupce punila je većinom lošim pričama. Iako su joj se albumi prodavali u milijunskim primjercima, pjevačica je dvaput proglasila bankrot jer je bila opsjednuta luksuznim stvarima.

Prije sedam godina razmišljala je da se prestane baviti glazbom, no do toga nije došlo, iako od početka 2000-ih niti jedna njezina pjesma nije dosegla popularnost kakvu je imala prije. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 26.05.2020.

    srušila internet :)))))))))))))))))))))) o boze ...

  • Kust 26.05.2020.

    Sa parama ili bez para, za mene je dobra.

  • roundtrain 26.05.2020.

    Mwni izgleda kao da ima 62!

Komentiraj...
Vidi sve komentare