To je to što me zanima!

I Blanka Vlašić čestitala je Donni Vekić na srebru: Evo što je sve bivša atletičarka napisala...

Ovih dana s Olimpijskih igara u Parizu izvještava Blankin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht. Za Slobodnu Dalmaciju nedavno je dao kratki intervju u kojem je priznao i čije su noge bile tijekom njegovog javljanja
Vidi originalni članak

Prva hrvatska medalja u povijesti Igara u ženskom tenisu! Čestitke Donna!, poručila je bivša atetičarka Blanka Vlašić (40) na Instagramu nakon što je Vekić (28) u subotu osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Parizu.

EVO ČIJE SU... Suprug Blanke Vlašić konačno je razotkrio misterij ženskih nogu

Od Donne je danas bila bolja kineska tenisačica Qinwen Zheng.

- Iskreno, malo sam trenutno razočarana, ali moram biti ponosna i sretna na sve što sam napravila ovaj tjedan, imam medalju, Hrvatska ima medalju - rekla je Vekić, koja je u finalu OI-ja izgubila od Zheng 0-2 (2-6, 3-6).

ZAJEDNIČKI KUTAK Suprug Blanke Vlašić pokazao dio njihovog obiteljskog doma

Inače, ovih dana s Olimpijskih igara u Parizu izvještava Blankin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht. Za Slobodnu Dalmaciju nedavno je dao kratki intervju u kojem je priznao i čije su noge bile tijekom njegovog javljanja za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

- To je zapravo naša snaga. Naviknuo sam na pritisak medija u Belgiji. U ovom sam poslu već 15 godina, a Blanka je svjetski poznata sportašica. Takve stvari ne utječu na nas. Čujemo se svakog dana, stalno. Što god ljudi pričali, to nama nije važno - rekao je Van Gucht i priznao da su ono bile Blankine noge.

PREKINULI ŠUŠKANJA Nakon 'afere ženske noge', muž Blanke Vlašić podijelio je fotku i otkrio u kakvom su sad odnosu

Otkrio je tad i kako Blanka neće doći u Pariz zbog njihova sina Monda.

- Zvali su je da dođe, ali ipak neće. Nije baš zgodno zbog Monda. Tek mu je godina i osam mjeseci. Htjela bi gledati atletiku, a tu su sva finala navečer kada Mondo već mora na spavanje - rekao je novinar. 

Van Gucht potaknuo je nagađanja o mogućoj izvanbračnoj aferi kad se javio uživo u jednoj emisiji iz svoje hotelske sobe, a iza njega su se na krevetu vidjele ženske noge. Pokušao ih je sakriti šalicom kave koja je bila na njegovu stolu, ali prizori iz hotelske sobe brzo su se proširili društvenim mrežama.

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kali12 03.08.2024.

    A ovako izgleda žena koju muž vara na poslu!!

  • dobronamjerni 03.08.2024.

    jel napisala cije su noge bile u prijenosu?

  • herr torro 03.08.2024.

    I kakve to veze ima sto sam ja imao za veceru pilece snicle🤔🍻🖕

Komentiraj...
Vidi sve komentare