To je to što me zanima!

Hvarski šarmeri Dario i Slavko doslovno će izuti žiri iz cipela

Ne propustite nastup u 'Supertalentu' zbog kojeg će Maja Šuput na pozornicu dotrčati u papučama, a Martina zasvirati klavir
Vidi originalni članak

Dario Belić, 38-godišnji operni pjevač iz Jelse na Hvaru, i njegov prijatelj Slavko Reljić ove će nedjelje udružiti snage i nakratko preseliti Dalmaciju u studio Supertalenta. Prvo što će žiri primijetiti po dolasku na pozornicu bit će njihova visina od preko 2 metra, zbog čega će se Maja zapitati: „Jeste li vi dva najveća čovjeka u Supertalentu ikada?“, na što će simpatični dvojac šaljivo odgovoriti da možda nisu najviši ikad, ali jesu najteži.

OBOJICA DOBILA ČETIRI IKSA ANKETA Jesu li Dragan i Jozo iz 'Supertalenta' trebali nastupiti?

Dario će zatim zapjevati jednu od najljepših dalmatinskih pjesama koju će Slavko popratiti na klaviru, a nakon što će oduševljena publika tražiti bis, Martina će im dati ponudu koja se ne odbija.

Od Davora će posuditi dioptrijske naočale kako bi bolje vidjela note, sjesti za klavir i zasvirati. Dok će Dario i Slavko izvoditi duet u Martininoj pratnji, Maja će uživati u nastupu pritom odmarajući noge od visokih potpetica.

SUPRUGA GA PRIJAVILA Francuz nije ni znao da će biti u 'Supertalentu': Poslušajte kako je otpjevao poznati Grašin hit

No kad će je momci neočekivano pozvati da im se i ona pridruži, Maja će spremno prihvatiti poziv te na pozornicu dotrčati u papučama, a zajedno će publici prirediti zabavu za pamćenje.

Ovakvu pozitivnu atmosferu gledatelji definitivno neće htjeti propustiti, a što će ovaj dalmatinski duo u nepogrešivoj kombinaciji sa žirijem otpjevati, doznajte u nedjelju u četvrtoj audicijskoj epizodi Supertalenta na Novoj TV!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare