To je to što me zanima!

Hrvoje ispao iz 'MasterChefa' pa nam otkrio: 'Osjećaj je isprva bio odličan, a onda me uhvatilo'

Bez obzira na to koliko mu je Irina vikala s galerije i pokušavala ga ubrzati, Hrvoje Stošić ispao je iz natjecanja zbog velike greške s lignjama. Za 24sata je otkrio što dalje nakon 'MasterChefa'...
Vidi originalni članak

Hrvoje Stošić (30), stručnjak za marketing iz Zagreba napustio je 'MasterChef'. Nakon gastro duela, gdje je njegov crveni tim pod vodstvom Bonaventure imao najlošija jela, završio je u stres testu u kojem nije uspio impresionirati žiri. S galerije mu je pomagala Irina koju je Hrvoje tijekom kuhanja uspio izbaciti iz takta, kao i brojne druge koji su navijali za njega. 

Iako mu se trudila pomoći, bilo je jasno da nisu u istom ritmu. Hrvoje je radio polako, no Irina se osjećala iznervirano. 

- Hrvoje, ja te volim, ali danas si mi raščupao kosu na glavi - rekla mu je s galerije, a reagirala je i Zara koja mu je poručila da 'nije nego za batine'. 

IRMI ĆE BITI TEŠKO U 'MasterChefu' jutro donosi kraj! 'Dogovorili smo se jedno, a onda su promijenili mišljenje'

- A jako si mi drag! - šaljivo mu je dobacila. 

Presudila mu je naposljetku lignja, odnosno čišćenje lignje. Gostujući chef Toni Boban osmislio je složeno jelo od lignji koje su kandidati morali rekonstruirati te spojiti Aziju i Mediteran. Hrvoje je zbog ozbiljne greške dobio jako lošu ocjenu. Žiri i gost kuhar našli su u njegovom jelu zub lignje. 

- Jelo je bilo korektno, ali zubi na koje sam naišao u oba griza bacaju jelo na dno - poručio mu je Mario te je Hrvoje naposljetku napustio natjecanje. 

ZAVRŠILI U STRES TESTU Crveni tim u MasterChefu imao najlošija jela, Doris priznala: 'To me pogodilo, ne znam za gel...'

- Osjećaj je isprva bio odličan jer kada ste preko mjesec dana bez doticaja s vanjskim svijetom, to vam dođe kao naručeno. Kasnije, kad malo staneš i promisliš da je zapravo to sve sad gotovo, e onda te hvata nostalgija i nekako sebi kažeš: 'Ajde, pa mogao sam barem još malo' - priča nam Hrvoje nakon ispadanja. 

U gastro duelu je, priča nam, zajedno s Ganom bio zadužen za predjelo koje je dobilo same pohvale, no ipak je završio u stres testu. 

- Kolege su me nominirale jer su smatrali da sam najmanje pridonio timu, i to je u redu jer svi imamo različite poglede. Ja smatram da sam dao 100% sebe i kao što se potvrdilo, moje predjelo je bilo savršeno - kaže nam. No bez obzira na ukusno predjelo, druga jela su im presudila. U posljednjem gastro duelu nitko osim chefova nije smio kušati jela, pa ga pitamo je li Bonaventura mogao učiniti nešto drugačije i spasiti cijeli tim od stres testa. 

NEKIMA JE JAKO STRESAN Kako će završiti timski izazov u 'MasterChefu'? 'Duša draga ima blagi živčani slom na galeriji...'

- Mislim da je još jednom probao kremu od patlidžana koja je bila presudna, sigurno bi je maknuo - kaže nam Hrvoje. No ne valja plakati nad prolivenim mlijekom, a ni sam Hrvoje nikome ne zamjera što su se stvari odvile kako su se odvile. Dapače, navija za sve svoje kolege s kojima je dijelio 'MasterChef' kuhinju i vilu, no otkriva nam da ipak ima dva favorita... 

- Malu prednost dajem Elvi i Irini - kaže nam, a koliko je prijateljstvo obostrano pokazala je u stres testu i Irina koja se iz petnih žila trudila mu pomoći i ubrzati ga. 

'MASTERCHEF' Moris pokušao preuzeti glavnu riječ u zelenom timu, Sergio se suprotstavio: Zara je chef, ne ti

Iako je njegov put u natjecanju gotov, Hrvoje kaže kako će sigurno nastaviti kuhati jer to voli i smiruje ga. 

- Hoću li se krenuti baviti profesionalno kuhanjem? E, tu ću vas iznenaditi! Pratite moj rad i možda ostanete iznenađeni! - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: FRANKA BATELIĆ O DJETINJSTVU I OBITELJI

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Merlin48 12.10.2024.

    Ovo je strava i užas

  • johndeer132 12.10.2024.

    Nek je ispa sta ima veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare