To je to što me zanima!

HNK Split otkazao je tri izvedbe predstave 'Priče s trajekta' zbog teške tragedije u Malom Lošinju

Smatramo kako u ovim danima tuge nije primjereno izvoditi kazališnu predstavu dramatiziranih uspomena putnika trajekata Jadrolinije, priopćili su te objasnili što učiniti s već kupljenim ulaznicama za predstavu
Vidi originalni članak

Iz HNK Split priopćili su kako zbog tragedije u Malom Lošinju, a u kojoj su poginula tri pomorca nakon što je rampa trajekta Jadrolinije Lastovo pala na njih, otkazuju izvedbe predstave 'Priče s trajekta' koje su trebale igrati u ponedjeljak, utorak i srijedu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Potreseni nezapamćenom tragedijom u kojoj su živote izgubila tri pomorca, izražavamo iskrenu sućut obiteljima i prijateljima stradalih, svim pomorcima i zaposlenicima Jadrolinije. Smatramo kako u ovim danima tuge nije primjereno izvoditi kazališnu predstavu dramatiziranih uspomena putnika trajekata Jadrolinije, pa izvedbe predstave Priče s trajekta 70. Splitskog ljeta nećemo igrati u najavljenim terminima 12., 13. i 14. kolovoza - naveli su u priopćenju. 

'NAŠ SUSTAV JE SIGURAN' Državni tajnik o teškoj nesreći na Malom Lošinju: 'Ovo što se dogodilo je nezapamćeno...'

Dodaju kako navedenu predstavu planiraju igrati na jesen te da će o terminima izvedbi obavijestiti javnost pravovremeno. 

- Povrat novca ili zamjena kupljenih ulaznica za neku drugu izvedbu Splitskog ljeta može se izvršiti na blagajni Kazališta, a za sve ulaznice kupljene online povrat novca će se izvršiti automatski - poručili su te zahvalili publici za razumijevanju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare