To je to što me zanima!

Hladno pivo: 'Razmislite prije nego odlučite odseliti u Irsku'

Hladno pivo donosi spot za pjesmu 'Dan oslobođenja'. Osmi je to singl s albuma 'Dani zatvorenih vrata', a kako pjesma govori o državi u kojoj više nikog nema, prvi je putopisni spot Hladnog piva
Vidi originalni članak

Hladno pivo donosi spot za pjesmu 'Dan oslobođenja'. Osmi je to singl s albuma 'Dani zatvorenih vrata', a kako pjesma govori o državi u kojoj više nikog nema, prvi je putopisni spot Hladnog piva, prigodno, sniman u Irskoj.


'Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske. Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja, a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli.  Drago nam je  da se čak i naš veleposlanik odazvao. Puno smo toga naučili u tih par dana, pa prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.

Režiser Vojan Koceić, odlično je zabilježio ovaj čudesni trip do Smaragdnog otoka. Napomena za kraj: U širokom luku zaobiđite Rock n Roll Museum u Dublinu. Čista prevara! Radije tu lovu spiskajte u prvom pubu', opisao je Mile Kekin doživljaje Hladnog piva s puta i snimanja spota.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 05.11.2016.

    Kekec Kekin...nedoprcani četnik

  • belizagrebgrad 05.11.2016.

    Jedva čekam kad če ladno pivo odselit u svoju otađbinu srbiju i povest 98 % "hrvatske" estrade.

  • ciri bu ciri ba 05.11.2016.

    Nebitni ste!!!!Kekin tvoji su pobjedili 45te,seli ti pusti malo Hrvate da zive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare