To je to što me zanima!

HIT VIDEO Charles izgubio živce zbog olovke: Svaki prokleti put se dogodi, ne mogu ju podnijeti

Naljutio se jer je iz olovke curila tinta, a Camilla je komentirala da 'curi posvuda'. Nakon njezine pritužbe kraljevski pomoćnik brzo je dotrčao te maknuo olovku koja je curila
Vidi originalni članak

Novi britanski kralj, Charles III. sa suprugom Camillom prisustvovao je prijemu u dvorcu Hillsborough u Sjevernoj Irskoj, gdje se susreo s članovima skupštine Sjeverne Irske. Tijekom ceremonije potpisivanje knjige Charles se naljutio na olovku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pred kraj posjeta uslijedila je ceremonija potpisivanja knjige. Charles je prvo shvatio da je napisao pogrešan datum, a potom je izgubio živce zbog olovke koju je koristio. 

Naljutio se jer je iz olovke curila tinta, a Camilla je komentirala da 'curi posvuda'. Nakon njezine pritužbe kraljevski pomoćnik brzo je dotrčao te maknuo olovku koja je curila.

DOČEKALA JE OBITELJ Kraljičin lijes upravo je stigao u Buckinghamsku palaču, brojni građani došli su joj odati počast

- Ne mogu podnijeti ovu prokletu stvar - rekao je Charles dok je maramicom brisao tintu s ruku te dodao da se ovo događa 'svaki prokleti put'.

Ovo nije prvi put kako Charles vodi bitku s olovkama. Nedavno, tijekom ceremonije na kojoj je Charles III. proglašen novim britanskim monarhom zasmetala mu je kutijica s olovkom te je signalizirao službenicima da ju pomaknu.

Video novog britanskog kralja ubrzo je postao viralan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Ivanka Ban 22.02.2024.

    Kralj za Engleze, a za nas nitko i ništa, osim nekolicine koji još vjeruju u bajke.

  • KopamNos 22.02.2024.

    Walking Dead

  • Maricarica 22.02.2024.

    Netko prca kralja s nalivperirma i smije se sa strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare