To je to što me zanima!

Hit na Netflixu Love Is Blind: Rekla mu je da sliči na Megan Fox, a onda ju je ugledao...

Na početku ovog reality showa je strogo zabranjeno komentirati fizički izgled ili davati natuknice o istome. Ipak, jedna od kandidatkinja je to prekršila
Vidi originalni članak

Reality serija Love is blind ponovno je hit na Netflixu. Ušla je u top 10 najgledanijih serija ovog tjedna u Hrvatskoj. To je već šesta sezona popularnog američkog realityja. Radi se realityju koji podsjeća na 'Brak na prvu', 'Ljubav je na selu', 'Bachelor' i slične 'ljubavne eksperimente'. Pod voditeljskom palicom supružnika Nicka i Vanesse Lachey show okuplja samce spremne samo za ozbiljnu vezu, a na kraju i brak.

Gledatelji su ove sezone upoznali nove likove Brittany, Lauru, Chealsea, Amy, Kennetha, Jimmyja i Claya, dok su Amber i Matthew napustili eksperiment prije kraja emitiranja. 

Netflix je zasad izbacio prvih šest epizoda. Ostatak nas očekuje u četvrtak 22.2.2024.

U prvih četiri epizode, likovi su i dalje u takozvanim 'kapsulama', odnosno upoznavaju se tako što iza zida pričaju jedni s drugima, a da se ne vide. Samo temeljeno na njihovoj 'kemiji na neviđeno', odnosno na zajedničkim interesima i kompatibilnosti, se mogu odlučiti na zaruke. Tek tada se prvi put ugledaju. U 'kapsulama' je strogo zabranjeno komentirati fizički izgled ili davati natuknice o istome. Ipak, jedna od kandidatkinja je to prekršila. Chealsea je svom odabraniku prišapnula da joj često komentiraju na ulici kako je 'ista Megan Fox'. Jimmy je ostao bez teksta. Na njegovom licu se vidjelo da je već tada odlučio da sudbonosno 'da' kaže baš njoj.

Ipak, raspoloženje mu je splasnulo kad ju je ugledao. Površnost i gledanje samo na fizički izgled je upravo nešto što ovim eksperimentnom pokušavamo izbjeći, komentirali su i tvorci showa.

@jennniferngoc Jimmy didn’t know how to react lol #loveisblind #loveisblindnetflix #loveisblindseason6 ♬ original sound - jennifer

Neki gledatelji su stali na njenu stranu i govore kako to zaista nema veze i da je bitno ono 'iznutra', a da je žena ionako lijepa, dok drugi tvrde da mu je Chealsea svjesno lagala.

U petoj i šestoj epizodi parovi putuju na medeni mjesec u Dominikansku Republiku. Kreće njihovo pravo upoznavanje i prve trzavice. Nesigurnost je kod nekih isplivala na površinu dok se drugi slažu kao da se znaju godinama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare