To je to što me zanima!

Helena Livaković pokazala kako izgleda bez šminke: 'Najdraža su mi lagana ljetna izdanja...'

Helena je na svojim društvenim mrežama prepoznatljiva po jednostavnom i elegantnom stilu, a mnogi joj zavide na gustoj i dugoj kosi
Vidi originalni članak

Supruga našeg 'Vatrenog' golmana Dominika Livakovića (28), lijepa influencerica Helena (28) pokazala je kako izgleda njezina beauty rutina za vruće ljetne dane. Inače prirodna Helena na početku videa je bila bez trunke šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaronite u dubine ljeta, gdje sunce obasjava naše lice. Odlučila sam vam snimiti kratki video u kojem možete vidjeti moje omiljene proizvode i kako ih koristim. Za mene ne postoji ništa ljepše nego summer glow - istaknula je brineta.

U kratkom i opuštenom videu pokazala je kako nanosi lagani puder, rumenilo i ruž i dodala da su joj ljetne varijante kada je u pitanju šminka najdraže. 

U komentarima joj se javila Ivana Vida (29), supruga reprezentativca Domagoja Vide (34) i ostavila smajlić sa srcima u očima. 

ATRAKTIVNA BRINETA Livakovićevu Helenu prozvali su 'hrvatskom Meghan Markle', a prije se i sama bavila sportom

Inače, Helena je na svojim društvenim mrežama prepoznatljiva po jednostavnom i elegantnom stilu, a mnogi joj zavide na gustoj i dugoj kosi. Prisjetimo se, ona i Dominik vjenčali su se prošle godine u Zadru, a Helena ga je podržavala na svim velikim utakmicama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare