To je to što me zanima!

Helena Livaković otkrila je dio majčinske idile: 'Lipa moja!'

Još je jednom pokazala i liniju u kupaćem kostimu, a žuti i plavi emotikoni srca nisu prestali stizati u komentarima. Inače, žuto-plava boja je boja dresa turskog velikana, Fenerbahçea, u kojima njezin suprug igra
Vidi originalni članak

Lipa moja, uživajte!, poručili su nedavno pratitelji Heleni Livaković dok je sa sinčićem Joakimom uživala na plaži. Partnerica nogometaša Dominika Livakovića podijelila je dragocjene trenutke s njihovim djetetom, a kasnije i sa psom Cruzom.

OD PORODA DO DOBRE LINIJE FOTO Slavne mame se 'stesale' brzo nakon poroda: 'Trbuh mi je bio ravan već nakon tri tjedna'

Još je jednom pokazala i liniju u kupaćem kostimu, a žuti i plavi emotikoni srca nisu prestali stizati u komentarima. Inače, žuto-plava boja je boja dresa turskog velikana, Fenerbahçea, u kojima njezin suprug igra od 2023. godine.

Dominik i Helena upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom.

- Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit - rekla je Helena prije nekoliko godina za Slobodnu Dalmaciju.

Pohodali su 2017., a Helena se uvijek prilagođavala njegovu rasporedu.

- U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - ispričao je nogometaš svojedobno.

Zaručili su se u proljeće 2021. godine, a sudbonosno 'da' izrekli su u lipnju u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Zadarsko vjenčanje godine započelo je s domjenkom u lounge baru Garden, a Livaković je na veliki dan stigao u crnom odjelu, koji je upotpunio leptir mašnom i lakiranim cipelama. 

Helena je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici s prorezom i bez naramenica po koju je, prema navodima Jutarnjeg lista, išla u London. Oko frizure nije komplicirala, raspustila ju je te upotpunila dugačkim veom. Nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

Zahvaljujući dobro odabranim kutevima i pozama te starim fotografijama koje je objavljivala, njezini pratitelji nisu uspjeli 'uloviti' trudnički trbuščić. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Linz 06.08.2024.

    Žena će lako preći preko debela trbuha, male čune, viška ušnog voska, akni na leđima i prišteva na guzici, ali preko tanka novčanika ..........................nikada !!!

  • jim 55 06.08.2024.

    sponzoruša teška

  • eka mala 06.08.2024.

    Te žene nogometaša točno znaju šta rade!Uloviti nogonetaša i udati se za njega i osigurati se za čitav život!Nekima uspije,nekima ne!😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare