To je to što me zanima!

Heidi Klum snimila je seksi editorijal za Marie Claire...

Njemačka manekenka je samo pet mjeseci nakon poroda snimila seksi editorijal za časopis Marie Claire i pokazala svoje zavidno vitko i seksi tijelo
Vidi originalni članak

Supermodel Heidi Klum (36) snimila je seksi editorijal za naslovnicu travanjskog broja časopisa Marie Claire. Njemačka manekenka za snimanje je odjenula i plavu haljinu Anthonyja Williamsa. Heidi je prije pet mjeseci rodila kćer, a u formu se vratila mjesec dana nakon poroda. Ona za svoju vitku liniju 'krivi' djecu za kojima, kako kaže, trči i skače na trampolinu. Manekenka ima četvero djece, kćerke Helene (5) i petomjesečnu Lou te sinove Henryja (4) i Johana (3). Heidi je u trećem mjesecu trudnoće pozirala za njemačko izdanje časopisa Vogue, a samo par tjedana nakon poroda vratila se na mode piste.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black25 12.03.2010.

    U svakom slučaju, žena lijepo izgleda. I bez fotošopa, a s njim dakako i još bolje. Makar, mene je nekako teško zadiviti pričama tih poznatih žena i njihovim lijepim tijelima, što inače, a što nakon poroda. Činjenica je da ni one ne bi bile vitke da se prežderavaju, i da ne paze. Ali, iza njih stoji cijela vojska stilista, plastičara, trenera, osobnih kuhara, osoba koje im paze na djecu 24 sata dnevno.. Manje više, sve one imaju cijeli dan podređen sebi i svojim prohtjevima (fitness, masaže..), ne muče ih ni nakuhavanje, ni trčanje po djecu po vrtićima..ništa.. I onda još kad se na ta njihova iznjegovana i neistrošena tijela nadoda fotošop..rezultati ne mogu biti loši. Makar, iskreno, kada ih se snimi nepripremljene i u \"običnim\" izdanjima čak i uz sve te blagodati, ne odskaču daleko od prosječnih žena \"s ulice\".

  • evilish 12.03.2010.

    Trebala bi si staviti botox u gornju usnu jer koma izgleda s tim crticama!

  • lilandaa 12.03.2010.

    Sto se vi tjesite s tim fotosopom?? Da nije u top formi ne bi izasla na modnu pistu

Komentiraj...
Vidi sve komentare