To je to što me zanima!

Heidi Klum kao da promovira Hrvatsku: Los Angelesom šetala u crveno-bijelim kockicama

Slavna manekenka je 2019. godine posjetila Hrvatsku sa svojim 17 godina mlađim suprugom, gitaristom Tomom Kaulizom. Jahtom zvanom  'Christina O' obišli su Vis, Mljet i Kornate
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i 'Viktorijina anđelica' Heidi Klum (48) sutkinja je u showu 'America's Got Talent', a na snimanju emisije u Los Angelesu pojavila se u kombinaciji koja neodoljivo podsjeća na hrvatske navijačke kockice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heidi je privukla poglede u kompletu koji se sastojao od košulje i hlače s uzorkom crveno-bijelih kockica, a u ruci je nosila skupocjenu Birkin torbu crvene boje.

Styling je upotpunila prozirnim sandalama i velikim sunčanim naočalama. Bila je dobro raspoložena te je veselo mahnula obožavateljima i fotografima.

Podsjećamo, Heidi je 2019. godine posjetila Hrvatsku sa svojim 17 godina mlađim suprugom, gitaristom Tomom Kaulitzom. Jahtom zvanom  'Christina O' obišli su Vis, Mljet i Kornate.

NJEMICA JE OTKRILA DETALJE Noge Heidi Klum osigurali na 15 milijuna kuna, ali jedna vrijedi više od druge: Znate li zašto?

Ovo nije prvi put da su 'hrvatske kockice' završile na stranicama prestižnih modnih časopisa. Naime, modni gigant Louis Vuitton na proljeće 2021. u svojoj je kolekciji uključio i nekoliko komada s crveno-bijelim kariranim uzorkom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Doktor Kongo 16.04.2022.

    Sad će pokupiti tužbu od Borisa Ljubičića.

  • milan.zoranović 15.04.2022.

    nema ta pojma da su to hrvatski simboli, ali, blago rečeno, trebaš biti cijepljen protiv dobrog ukusa da se tako obučeš.

  • POmaknut 15.04.2022.

    ja fakat neznam dokle se bude miješalo kvadrate i kocke....ko da niko u školu nije išel

Komentiraj...
Vidi sve komentare