To je to što me zanima!

Haris Džinović: Melina nije bila za kuhinju! U životu je napravila 15 pita, imali smo spremačice...

Pjevač je gostovao na jednoj srpskoj televiziji gdje je progovorio o bivšoj supruzi Melini, ali i legendarnoj autorici tekstova Marini Tucaković koja je svojedobno rekla da joj upravo Džinović nije lak za suradnju...
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe Haris Džinović gostovao je u emisiji 'Premijera - vikend specijal' na srpskoj televiziji Pink gdje je progovorio o odnosu s bivšom suprugom Melinom. Rekao je kako nikada mu nije pomagala dok je bio na nastupima. 

- U životu je napravila petnaest pita. Ne zamjeram joj puno, jer smo uvijek imali šofere i spremačice. Nije bilo potrebe da se priprema i čisti. Moja bivša žena nije znala ni spremati hranu, naučila je nešto spremati sa mnom - ispričao je Džinović.

ZA SVAKOGA PO NEŠTO Donosimo veliki vodič koncerata u Areni Zagreb: Od Prije i Brene pa do Nicka Cavea i Prljavaca

Voditelj ga je pitao i osjetili se izostanak legendarne autorice tekstova Marine Tucaković koja nas je napustila prije tri godine

- Naravno da se osjeti njezina odsutnost. Sada mislim da samo sebi mogu napisati pjesmu. Nimalo tužno, zašto tužno? Nema razloga. Ako misliš na moj ljubavni život, sve loše stvari su iza mene, gotova priča - dodao je pjevač.

Na pitanje vjeruje li ženama sada kada se razveo, rekao je:

- Ne mogu vjerovati nekome dok me ne uvjeri da mu vjerujem ili dok se jednom ne složi pa mu prestanem vjerovati. Što se tiče tih brakova danas, mislim da to polako nestaje. Ne mislim da će brakovi uskoro nestati, ali ide ka tome - zaključio je Džinović. 

BEZ SVOG ZAŠTITNOG ZNAKA Objavili su rijetku fotku Harisa Džinovića bez šešira, pogledajte kako je izgledao 80-ih godina

Pred pjevačem je veliki koncert u zagrebačkoj Areni 23. listopada. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Linz 14.10.2024.

    Izgleda Haris nije čuo da je Japanski doktor Naru Akihito (Univerzitet u Orlandu) riješio je problem ćelavosti kod muškaraca, tako što presađuje oči ................... na vrh glave !!!

  • .dida. 14.10.2024.

    Drugi puta nađi neku koja kuha da ne stigne švrljati okolo :D

  • imaš alfa,beta,gama... 14.10.2024.

    Što nisi oženio neku "Bubu" ba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare