To je to što me zanima!

Hana proslavila 26. rođendan, svi se pitali gdje je 'Savršeni'...

Upoznali su u 'Gospodinu Savršenom' te su jedan od rijetkih parova koji njeguju ljubav i nakon showa. U početku su bili na meti kritika zbog razlike u godinama, no tvrde kako se odlično slažu
Vidi originalni članak

Hana Rodić, zvijezda showova 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar', prije deset dana proslavila je 26. rođendan. Obilježila ga je u berlinskome restoranu bez svoje ljubavi, Gorana Jureneca.

'IZAZOVNO I PRKOSNO' Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

- Moj rođendanski party - pohvalila se u društvu prijateljice. Nije poznato gdje se za to vrijeme nalazio Goran, s kojim se par dana prije ljubila na ulicama glavnog njemačkog grada.

Upoznali su u 'Gospodinu Savršenom' te su jedan od rijetkih parova koji njeguju ljubav i nakon showa. U početku su bili na meti kritika zbog razlike u godinama, no tvrde kako se odlično slažu i da im to nije nikakva prepreka. 

Otkako su u vezi, Hana je promijenila izgled. Nekoliko puta je farbala kosu, napravila nekoliko prepravaka, a uz to, priznala je kako je smršavjela.

- Za vrijeme 'Gospodina Savršenog' imala sam 65 kilograma. To je bila najdeblja faza mojeg života. Hajmo to zaboraviti - rekla je Hana.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • volim život 30.06.2024.

    O starosti gdje mi je bila mladost.

  • specijalka. 29.05.2024.

    Bolesna su vremena došla kad se usne, nos, jagodice i obrve nose kao trendovski modni dodatak. Te nafilane žene su sve s iste prozvodne trake ispale. 🙈🙈 Živi užas!!

  • specijalka. 29.05.2024.

    A prijateljice su izgleda radile face kod istog kirurga. Identične su! 😧

Komentiraj...
Vidi sve komentare