To je to što me zanima!

VIDEO Halle Berry kod Kimmela oduševila crvenom haljinom koja je istaknula bujni dekolte

Glumica Halle Berry stigla je u goste popularnom voditelju Jimmyju Kimmelu gdje je pričala o svom novom horor filmu 'Never Let Go', a oduševila je crvenom haljinom s dubokim dekolteom
Vidi originalni članak

Američka glumica Halle Berry (58) oduševila je mnoge na ulicama Los Angelesa u pripijenoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom. Glumica je sudjelovala u emisiji poznatog voditelja Jimmyja Kimmela gdje je promovirala svoj novi horor film 'Never Let Go'. 

Inače, Berry u spomenutom filmu glumi majku blizanaca s kojima mora preživjeti zastrašujuću borbu protiv zla.

SLAVI 90. ROĐENDAN FOTO Sophia Loren karijeru je započela kao model, a Titu je radila špagete. 'On je uživao'

POGLEDAJTE VIDEO:

- Radi se o generacijskoj traumi, ljubavi i strahu. Ono što sam voljela kod ove majke je to što je drugačija verzija majke, ona je mračnija verzija same sebe. Ali ovo je majka koja se nosi s vlastitom traumom koja je prenijeta na nju, tako da radi najbolje što može - ispričala je svojedobno.

Berry je prošla put od trnja do zvijezda, a u ranim dvadesetima preselila se u Chicago kako bi imala veće šanse za ostvarenje glumačke karijere. No, ubrzo nakon što je stigla, ponestalo joj je novca i njezina majka joj ga je odbila poslati.

SLAVNI KOJI SU BILI BESKUĆNICI Od trnja do zvijezda: Sad žive u luksuzu, a nekad su spajali kraj s krajem u kombijima i klupama

Glumica je tada rekla da bi joj bilo pametnije vratiti se kući. Bez imalo novca, otišla je u sklonište za beskućnike, u kojem su joj dali topli obrok i krevet. Kasnije je govorila kako joj je to bilo vrlo teško razdoblje u životu, a izvukla se kada se zaposlila kao konobarica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • .dida. 25.09.2024.

    Dekolte nije nešto ekstra bujan, ali svugdje je ima taman. Da ima i koju kilu više ne bi joj loše stajalo.

  • najgadnijestrašilo13 25.09.2024.

    PRELIJEPA ŽENA

  • Rafo 25.09.2024.

    Što vrijedi dekolte kad je haljina puno predugačka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare