To je to što me zanima!

Hajdukov trener Gattuso već 20 godina je u braku s Monicom: 'Ona je glavna u našoj kući...'

Gennaro Gattuso i Monica Romano upoznali su se 1997. godine, a u braku su dobili dvoje djece
Vidi originalni članak

Hajduk je u srijedu na svojim službenim stranicama objavio da je novi trener kluba Talijan Gennaro Gattuso (46). Iza njega je bogata profesionalna karijera, ali i ostvarenost kad je privatni život u pitanju.

BIJELI DIM Gattuso je novi trener Hajduka!

Već dva desetljeća je u braku s Monicom Romano s kojom se upoznao 1997. godine. Zajedno imaju kćer Gabrielu i sina Francesca, koji ide tatinim nogometnim stopama.

Prije nekoliko godina, Gattuso je otkrio kako mu je supruga zabranila da potpiše za argentinski klub Boca Juniors 2012. godine.

- Bio sam blizu odlaska tamo 2012. godine, no žena je glavna u našoj kući i ona me nije pustila. Naša djeca su tad bila jako mala i to nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu - rekao je za argentinski Fox Sports.

No, ipak je nakon jednog poraza 2018. godine otkazao obiteljsko putovanje.

- Već sam imao isplaniran dvodnevni odmor s obitelji u Španjolskoj, ali sam nakon poraza potrgao avionske karte i odlučio ostati raditi sa svojim momcima. Svi moramo snositi odgovornost za poraz. Ja nisam jedini čija je pozicija ugrožena. Svi skupa možemo puno izgubiti ako se ne saberemo i pokažemo u pravom svjetlu - izjavio je tad, prenijele su Nogometne vijesti.

Monica je Škotlanđanka talijanskih korijena. Otac joj je bio Mario Romano, poznati ugostitelj koji je 2011. godine izgubio bitku s karcinomom. Iza sebe je ostavio bogatstvo procijenjeno na oko 4,7 milijuna eura, prenio je tad The Herald

NOVI TRENER 'BILIH' ANKETA Je li Gennaro Gattuso dobar izbor za trenera Hajduka?

Njezina sestra je Carla Romano, televizijska novinarka s dugogodišnjim radom na BBC-ju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • imaš alfa,beta,gama... 13.06.2024.

    Ovo dovođenje Gennara je ruku na srce i dobro za promociju HNLa.Ja kao navijač Hajduka očekujem samo da ih dobro pripremi,da nema svako malo toliko ozljeda,i da zabrani igračima da idu pod sjevernu tribinu da ih huligani postrojavaju.A ostalo kako bude,bude.HŽV!

  • 12.06.2024.

    "žena me nije pustila"!!!! Kad to čujem, počne mi se povraćati.

  • nedam se 12.06.2024.

    Obitelj i zdravlje su sve zlato ovog svijeta. Želim vam sreću i zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare