To je to što me zanima!

Hailey Bieber osvrnula se na glasine o trudnoći s Justinom: 'Ne smijem biti ni napuhana...'

'Tako je urnebesno koliko je ljudima stalo do toga. Pustite me da radim što želim sa svojim tijelom, a vi možete raditi što želite sa svojim', izjavila je nedavno manekenka
Vidi originalni članak

Hailey Bieber (26) odgovorila je svima koji su na društvenim mrežama nagađali da manekenka i njezin suprug, pjevač Justin Bieber (29) čekaju dijete. Ona je od 2018., kada se udala za Justina, na udaru negativnih i neželjenih komentara na internetu. 

POKAZAO KAKO SE SNALAZI Justin Bieber fotografirao se s bebom u naručju pa je zbunio fanove: 'Težak put do djeteta'

- Hailey je Kim Kardashian za rođendan napisala 'popij i za mene', mislim da to znači da je trudna - pisali su fanovi na društvenim mrežama i ispitivali je 'kada će imati dijete'.

Na sve te komentare Hailey je sada odlučila odgovoriti. Otkrila je kako takve stvari utječu i na njezino mentalno zdravlje.


- Obeshrabruju me.. Ne mogu niti jednom biti napuhana, a ne trudna? Bila bi laž kad bih rekla: 'Oh, da, zaboli me za to' - rekla je u razgovoru za GQ.

IZAZVALA LAVINU REAKCIJU Justin Bieber i Hailey su pred razvodom? Fanovi tvrde kako je Selena to otkrila novim videom

Hailey se ranije nadala da će njezin život, pa tako i život njezine buduće djece, biti privatniji, no tada nije znala za koga će se udati. 

Tvrdi kako i dalje ne zna kako će se ponašati kada ona i Justin jednog dana dobiju djecu.

- Još uvijek ne znam kako je to biti roditelj nekome osim psu. A to ni u kom slučaju nije ista stvar - priznala je i dodala kako se veseli periodu kada će postati majka.

POSTALI SU VIRALNI HIT Hailey i Justin Bieber krenuli na isti party - on u trenirci, a ona u uskoj haljini: 'Kao mama i sin'

- Samo je, iskreno, na kraju dana tako urnebesno koliko je ljudima stalo do toga. Pustite me da radim što želim sa svojim tijelom, a vi možete raditi što želite sa svojim - rekla je Hailey koja se osvrnula i na stil oblačenja svog supruga koji se često pojavljuje na crvenom tepihu u trenirci.

- On se oblači prije mene i nekada želi biti u trenirci da mu je udobno, a ja taj dan želim biti u haljinici i sređena. Tada zajedno izađemo i ja promislim ona neka nosi što želi, nosit ću i ja. Oblačimo ono u čemu nam je udobno - zaključila je manekenka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: DRAŽEN ZEČIĆ U VEGE IZAZOVU

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bree77 25.10.2023.

    Ajme.....nedaj Bože da si trudna sa 26.....još manekenka da linija ne pati.....još udana....zašto bi trudna uopće bila ....nema logike

Komentiraj...
Vidi sve komentare