To je to što me zanima!

Grupa Flyer najavila je koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture: Predstavit će sve najveće hitove

Tvornicu Kulture će uskoro napuniti zvuci jazza, soula, funka i rocka te rasplesati sve posjetitelje koncerta
Vidi originalni članak

Na krilima posljednjih hitova 'Dan po dan' i 'Meteori', kojima su osvojili hrvatsku listu najemitiranijih singlova, Flyer se vraća pred zagrebačku publiku. Koncertom u Malom pogonu Tvornice Kulture 11. studenog predstavit će svoje 'Greatest Hits Collection' izdanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobar je to odgovor na pitanje što možemo očekivati budući da će ovi glazbeni znalci i čarobnjaci elegantnog pop zvuka izvesti sve svoje najveće hitove.

PJEVAO JE I NA MEGAFON Luka Nižetić zapjevao u Tvornici: 'Dobra večer zaljubljeni narode, 20 godina prođe tako brzo...'

Razlog više za dolazak je definitivno uvjerljivost zvuka kojim Flyer osvaja uživo kad god nastupaju. Prilika je to i za ples, koji će prouzročiti gitarski riffovi i energični vokal Petre Kožar, istaknute figure benda.

Grupa od samog početka djeluje u istom sastavu: Petra Kožar, Mario Kovač, Ivan Dumalovski, Ivo Dunat i Željko Kožar, što objašnjava njihovu usviranost i skladnost u izvedbi.

Na koncertu nas očekuju hitovi 'Stanica prema suncu', 'O jednoj mladosti', 'Nismo sami', 'Pjesma za dvoje', 'Ritam sunca', 'Osjećaj', 'Želim najviše', 'Dan po dan', 'Meteori' i mnogi drugi. 

Svi oni proizašli su s tri studijska albuma, koje je zaokružio 'Greatest Hits Collection', objavljen na CD-u i LP-u.

NOVEMBER FEST U ZAGREBU Spektakl u Tvornici: Nakon Ede Maajke, stiže Psihomodo Pop

Glazbena širina koju imaju uvijek je privlačila nove slušatelje, a atmosfera na njihovim nastupima uvijek je sjajna.. Simbiozom jazza, soula, funka i rokerskih riffova, Flyer se razlikuje od ostalih bendova koje imamo na sceni, a kada u to uklopimo vokal Petre Kožar, dobijemo kvalitetnu cjelinu koju vrijedi doći poslušati uživo 11. studenog u Mali pogon Tvornice Kulture.

Iza sebe imaju i nagrade glazbenih festivala, ali i brojne radijske hitove koji su osvojili eter. Potvrda njihove kvalitete bila je i sjajna suradnja s Josipom Lisac u novoj verziji pjesme 'O jednoj mladosti' u kojoj glazbena diva nije bila glavni vokal nego sastavni vokalni član grupe. Ta verzija pjesme je godine njezina nastanka bila jedna od najemitiranijih u hrvatskom radijskom eteru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare