To je to što me zanima!

Gradonačelnik Zadra o Prijović: 'Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na takav koncert'

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru govorilo se još krajem prošle godine, a navodno se trebao održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je gradonačelnik izričito odbio
Vidi originalni članak

Nakon što se proširila vijest da Branko Dukić nije dozvolio koncert u Zadru Aleksandre Prijović, gradonačelnik je Zadarskom. hr poslao pisanu izjavu.

U GRADU U KOJEM JE ODRASLA Građani Belog Manastira jedva čekaju Prijović! 'Od rođenja je znam, slava je nije promijenila'

- Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome - poručio je Dukić za Zadarski.hr.

Koncert se, navodno, trebao održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je gradonačelnik izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda pa koncert nije zakazan ni najavljen, piše Index.

Kako Index doznaje, Dukić je odbio organizatore koncerta s tvrdnjom da 'nema slobodnih termina' u dvorani Krešimir Ćosić.

'PRIJOMANIJA' U OSIJEKU Poruke bivšima? Evo u kakvim majicama obožavateljice dolaze slušati Prijović u Gradskom vrtu

Naime, o koncertu Aleksandre Prijović u Zadru govorilo se još krajem prošle godine, nakon što je pjevačica napunila pet zagrebačkih Arena. Tada je Zadarski list pisao da postoji interes za njezin koncert i da se njegovo održavanje planira u 2024. godini.

Njezin tim na ovu temu nema komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Linz 13.02.2024.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

  • 13.02.2024.

    Zadar i okolica su jako osjetili tu "ljubav s istoka" od 91-95 g,to što su oni radili su najveći zločini nakon 2 svj rata.Ljudi koji su to proživjeli i preživjeli malo drukčije gledaju na to od onih kaj su bili na toplom i sigurnom,a naročito oni kaj su izgubili brata,sestru,tatu,mamu didi....Evo ja recimo nikad Lepoj Breni ne bi dao da nastupi u HR.Protiv ove cure nemam ništa ali...

  • lipa naša 13.02.2024.

    cajke su za intimne prostore ,a ne za javni gradski prostor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare