To je to što me zanima!

Gotovčevi odlučni u tome da zaštite svoju Gabrijelu

Simona i Ante Gotovac nakon sastanka u Centru za socijalnu skrb više ne žele razgovarati o svojoj kćeri jer je žele zaštititi od utjecaja raznih medija
Vidi originalni članak

Nakon više od sat vremena razgovora sa socijalnom radnicom, supružnici Gotovac izašli su iz Centra za Socijlanu skrb rastreseni. Ni Ante ni Simona nisu otkrili što se događalo iza zatvorenih vrata, ali su ipak iznijeli neke zaključke. Manekenka je za INmagazin izjavila kako nema komentara o svojoj kćeri te je zamolila medije da je ne pitaju ništa što se tiče Gabrijele jer je želi zaštititi. Ante kao i njegova supruga želi zaštititi Gabrijelu, a poduzetnik je naglasio kako s Centrom za socijalnu skrb imaju korektnu suradnju budući da se uvijek odazovu na dogovorene sastanke.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • =DJ= 25.07.2009.

    I tata gotovac ponosno izjavi kako je ovo samo jedan UOBIČAJENI sastanak sa socijalnom službom... ma tko još ima sastanke sa socijalnom službom, ako u pitanju nisu budale od roditelja kao ovo dvoje...

  • gladijator 25.07.2009.

    Kako ćeš je zaštititi, vožnjom od 230 na sat sa Normabelom i neprijavljenim pištoljem u autu?!! Bolja efikasnost bi se postigla kad bi ti posjetio psihijatra koji bi ti dao adekvatnije medikamente od Normabela! Vi ste bolesni i trebate stručnu liječnićku pomoć! Dijete nije igračka, to je malo biće koje zahtijeva sigurnost, ljubav i toplinu! Ali nažalost vi joj ovo prvo ne možete pružiti! Poradite malo na tome, a ja vam želim svu sreću!!!

  • skorpy 25.07.2009.

    bolesnici jedni.nemaju mozga kad se tako ponašaju.to što maloj daju finu hranu i obuku skupe krpice neznaći da su dobri roditelji nego kupuju djetetovu ljubav da im oprosti za gadosti koje svaki dan mora slušati.kad mala naući čitati i kad vidi ko su joj roditelji i šta se piše o njima po medijima mislim da će poluditi što je takvi odgajaju,tj ko ju uopće odgaja??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare