To je to što me zanima!

Gordon je u prve dvije sezone spasio samo dva restorana

Od čak 21 restorana koje je pokušao spasiti u prve dvije sezone svog showa 'Paklena kuhinja', Gordon je od propasti spasio samo dva ugostiteljska objekta
Vidi originalni članak

Svaki početak je težak, a to zasigurno može potvrditi i Gordon Ramsay (46) u slučaju svoje popularne emisije 'Paklena kuhinja'. RadarOnline objavio je kako je Gordon u prve dvije sezone svog showa posjetio čak 21 restoran, a danas od njih rade još samo dva. 

Treba biti pošten i priznati da je Ramsey uglavnom dolazio upomoć restoranima koji su već i bili na rubu propasti, ali vlasnici restorana su u njega, kao vlasnika impresivnih 9 Michelinovih zvjezdica, ipak polagali velike nade. 

Nakon prve dvije sezone situacija se drastično popravila, ili zato što je Gordon shvatio kako točno pomoći restoranima ili su ga vlasnici napokon počeli shvaćati ozbiljno. U trećoj i četvrtoj sezoni, od 23 restorana koje je posjetio, uspio je spasiti njih deset.

No, tu je izgleda već dobrano 'naučio zanat' pa se može pohvaliti da je u posljednje dvije sezone, petoj i šestoj, uspio spasiti čak 77 posto restorana kojima je došao pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Eos_2 03.10.2013.

    Divim mu se da je spasio iti jednu od onih rupcaga , a kakvi ih tek kreteni vode i rade u njima ? !

  • nlukac11 01.08.2013.

    G L U M A C !!!!!!!!!!!!!

  • miki-vz 01.08.2013.

    Ja sam svoje prvo radno iskustvo skupljao po restoranima i vidio sam svašta, nedokazane gazde, kuhare koji koriste samo šugave roštilje i mikrovalne, priprema od raznih namirnica koje su daleko od toga da su friške, ma katastrofa, čast naravno iznimkama ali ovaj show je prilično jednostavan, jednostavni meni, jela prikladna tvom kraju...ostavi se šugavog peršina kao dekoraciju i deri, hiti mikrovalnu, roštilj tablu u smeće i amen. Neki dan ulazim u jedan elitni varaždinski restoran, konobar ok, naručim piće, ručak neke pureće medaljone i za desert ajde palačinke (za 15 kuna!!!), baš mi se to nekak jelo i kad mi je donesel te palačinke 3 dana stare sve mi se zgadilo, još su i cijene ko na moru negde, poslje mi se konobar ulizival s nekim besplatnim sladoledom...daj hvala nebi ništa više!! Tjedan dana poslje toga idem u bosnu, točnije u tuzlu, stao sam u neki restoran kod željezničke i naručim palačinke za 2 marke, a dolaze palačinke 3 komada, lijepo ukrašena s čokoladom, orasima, bademima...i još nekim suhim voćem, za prste polizati, a samo 2 marke, DVIJE MARKE!! Onda odem u pulu, sjednem u restoran, konobarica debela ali jako ljubazna, kaže ona je najsretnija kad jede, donosi plodove mora, rižoto i njoke s 4 vrste sira za manje od 15 minuta u punom restoranu, ma sve fantastično, cijene jeftinije nego u varaždinu, dolazi gazda vidi kako sam sretan i još mi da 10% popusta! alal ti vera majstore!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare