To je to što me zanima!

Gole vijesti: Traže se nove grudi jer se Gianna 'širi'

Termin u kojem će se nova voditeljica uz Giannu i Sabinu skidati i čitati vijesti i dalje će biti oko ponoći u sklopu showbiz magazina "Red Carpet"
Vidi originalni članak

Gianna Apostolski (31) i Sabina Čedić (21) uskoro će dobiti kolegicu. Redakcija "Golih vijesti" raspisuje audiciju i kreće u potragu za još jednim parom golih grudi. Kako je Gianna najavila u svojoj zadnjoj emisiji, ona ne odlazi već se "širi".
Termin u kojem će se djevojke skidati i dalje će biti oko ponoći u sklopu showbiz magazina "Red Carpet". Kako su aktualne voditeljice često isticale, nadaju se da će im ovaj posao pomoći u daljnjoj karijeri pa se uredništvo emisije nada da će tako nešto privući i novu voditeljicu. Gianna se tako već neko vrijeme pokušava profilirati kao pjevačica, dok je Sabina voditeljski posao prihvatila zbog novaca i slave, a smatra da joj skidanje pred kamerama neće odmoći kad će jednom tražiti ozbiljniji posao. Ona je javnosti postala poznata nakon objave fotografija golog Petra Vlahova, a skinula se i za Playboy.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _aod_ 24.11.2008.

    da li je itko osim mene primjetio da sabinine sise i nisu bas najbolje napravljene...jedna je gore, druga dolje...i po velicini su razlicite...ali su ipak 1 000 000 puta bolje od gianninih!

  • dodo2 24.11.2008.

    ja sam za nevenku mesic

  • z501 24.11.2008.

    kurba

Komentiraj...
Vidi sve komentare