To je to što me zanima!

Glumica Rose McGowan optužila redatelja Alexandera Paynea za silovanje: 'Imala sam 15 godina'

Ako se pokušavaš seksati s maloljetnom osobom onda činiš zločin, čak i ako maloljetnica to ne zna. Bio mi je privlačan pa sam mislila da je do mene, ali to nije točno, napisala je
Vidi originalni članak

Glumica Rose McGowan (46) šokirala je javnost optuživši na društvenim mrežama redatelja Alexandera Paynea (59) da ju je seksualno iskoristio kada je imala 15 godina, javlja Daily Mail.

Prema onome što je napisala, do incidenta je navodno došlo krajem osamdesetih godina, kada je Payne bio u kasnim dvadesetima.

- Alexander Payne. Posjeo si me i prikazao mi pornić koji si režirao za Showtime pod drugim imenom. Još uvijek se sjećam tvog apartmana u Silverlakeu. Vrlo si obdaren. Nakon toga ostavio si me na uglu ulice. Imala sam 15 godina - poručila je na Twitteru.

Zatim se oglasila i na Instagramu.

- Nakon iskustva s njim napustila sam glumu dok nisam 'otkrivena' s 21 godinom. Kada se to dogodilo rekla sam 'je*eš sve, idemo to napraviti'. Čak sam mu na Twitteru čestitala na osvojenom Oscaru 2012., što pokazuje koliko duboko sam bila u kultu Hollywooda - napisala je u opis fotografije na kojoj ima 15 godina.

A onda je otkrila kako je tri tjedna nakon što je objavljena priča o Harveyu Weinsteinu nanovo razmotrila situaciju s Payneom.

'ČAROBNICA' ROSE MCGOWAN Razmažena diva: 'Nemojte mi stajati blizu i gledati me u oči'

- Više sam tužna nego što sam ljuta. Tužna zbog sebe kada sam imala 15. Tužna zbog sebe odrasle koja još uvijek misli da je to izabrala. Seksualno iskorištavanje je stvarno. Želim da znaš da nije tvoja greška ako si toliko mentalno izmasiran da misliš kako je to u redu. Ako se pokušavaš seksati s maloljetnom osobom onda činiš zločin, čak i ako maloljetnica to ne zna. Bio mi je privlačan pa sam mislila da je do mene, ali to nije točno - priznala je.

Također, napisala je kako želi ispriku. Payne se još nije oglasio o ovim optužbama...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jamesbond7777 19.08.2020.

    i sad se tek sjetilaa😎😏😎ocito sinkopa

  • Obi-Wan Kenobi 19.08.2020.

    Silovanje je teško kazneno djelo i ono se odmah mora prijavit policiji, a ne da se sjetiš nakon 30 godina.

  • 19.08.2020.

    I sad se sjetila obznanit. Kako dokazat. Baš me zanima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare