To je to što me zanima!

Glumica iz Lasagnine omiljene serije otkrila da je imala rak: 'Stvari su mogle biti puno gore'

Fischer je detaljno opisala svoju dijagnozu, koja joj je postavljena prošlog listopada kad je išla na rutinsku mamografiju
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'The Office', koju pjevač Baby Lasagna obožava gledati, otkrila je kako joj je prošle godine dijagnosticiran karcinom dojke. Prošla je kroz kemoterapiju i sada je zdrava.

SKUPLJAJU NOVAC ZA LIJEČENJE Humanitarnom akcijom pomažu Zvonimiru: 'Moj sin samo želi živjeti, ima nekoliko karcinoma'

- Nikad nisam mislila da ću napisati ovakvu objavu, ali evo nas - napisala je Jenna Fischer, koja je u sitcomu utjelovila Pam Beesly.

Fischer je detaljno opisala svoju dijagnozu, koja joj je postavljena prošlog listopada kad je išla na rutinsku mamografiju. Nakon loših rezultata išla je na daljnje pretrage, a onda joj je u prosincu dijagnosticiran prvi stadij trostruko pozitivnog raka dojke. 

PRIJAVITE SE NA TRKU 'Daj pet za Zvonimira!': Boluje od nekoliko karcinoma, a jedina želja mu je biti s djecom i ženom

Njezin oblik karcinoma, rekla je, bio je agresivan, ali vrlo izlječiv. U siječnju je imala lumpektomiju (operaciju uklanjanja dijela tkiva dojke). Rak se nije proširio, ali kako bi bila sigurna da se više neće vratiti, podvrgnula se kemoterapiji u veljači, a zatim zračenju u lipnju.

- Sretna sam što mogu reći da se osjećam sjajno - rekla je. Sve je uspjela zadržati u tajnosti, kaže, zahvaljujući sjajnim perikama i šeširima.

Dijagnozu je objavila kako bi potaknula druge da se naruče na mamografiju i poduzmu mjere za rano otkrivanje raka.

- Ozbiljna sam, nazovite svog liječnika odmah. Moj tumor je bio toliko mali da se nije mogao napipati na fizičkom pregledu. Da sam čekala šest mjeseci dulje, stvari su mogle biti puno gore. Moglo se proširiti - poručila je glumica.

KLINIKA ZA TUMORE Oboljeli od karcinoma ogorčeni zbog uvjeta: 'Kemoterapiju primamo u sobi punoj vlage'

Imala je i poruku za žene koje se bore s karcinomom.

- Kao što svatko tko je imao dijagnozu raka zna, vaš se život odmah mijenja. Sve se svodi na preglede liječnika, rezultate pretraga, tretmane i oporavak. Odjednom je sve u vašem životu usmjereno na jednu stvar: borbu protiv raka - napisala je.

Fischer je zahvalila kolegici iz 'The Officea' Angeli Kinsey.

- Dugo je bila jedina osoba u mom radnom prostoru koja je znala. Kad sam ostala bez kose, nosila je šešire na našim radnim sastancima kako ne bih bila jedina. Kad mi je trebao odmor, uzele smo ga - rekla je glumica.

NA OTVORENJU BOLNICE Kraljica Camilla otkrila je kako se sada kralj Charles osjeća...

Da obožava gledati seriju 'The Office', naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu otkrio je u nekoliko ranijih intervjua. Uz omiljenu seriju opuštao se prije nastupa u Malmou, ali i nakon pobjede na Dori.

- Sve je lakše uz 'The Office' - napisao je njegov PR-ovac na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nickkobalt_X 09.10.2024.

    Pa di lazanju ubacite u ovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare