To je to što me zanima!

Glumica Katarina Baban kao Charlize Theron: Iz straha se rodila ideja za moje haljine

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Sve što se dogodilo na snimanju naslovnice s osječkom glumicom Katarinom Baban (36) ostaje među nama. Okej, nije izazvala nesreću niti upala u neku preveliku nevolju kao lik Petre koji glumi u seriji Nove TV 'U dobru i zlu', ali detalje ćemo zadržati za nas. 

Ravno sa snimanja stigla je u predvečerje puna energije i pozirala samo za Cafe kao američka glumica Charlize Theron. Kako balansira između glume i šivanja za svoj brend Lilith by Katarina Baban i zašto nije tipična Slavonka, otkrila nam je u velikom intervjuu. 

U petak u kina stiže dugoočekivani film o čuvenoj fotografkinji Lee Miller, koju je utjelovila oskarovka Kate Winslet. 

Od Pingvina, preko Pamele Anderson, do Hannibala, holivudske zvijezde satima su sjedile kako bi ih make-up umjetnici preobrazili u uloge kojima su osvojili publiku, a u vremeplovu se prisjećamo glumačke ikone Milene Dravić. 

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare