To je to što me zanima!

Glumački par pronašao je sreću u SAD-u, a sada očekuju sina

Glumica je svoj život s Mirajem zamišljala, kako je ranije pričala, u Los Angelesu. S nekoliko djece i jednim ili dva njemačka ovčara. Bilo je to 2010., a 2013. Mariji se san i ostvario
Vidi originalni članak

Imamo stan, auto i ovdje želimo dobiti dijete. Pričao je tako glumački par Miraj Grbić (47) i Marija Omaljev Grbić (40) za Večernji list 2014. Želja im se ispunila sedam godina kasnije. 

Marija, koja je hrvatskoj publici najpoznatija po ulogama u serijama 'Zakon ljubavi', 'Dolina sunca', 'Lud, zbunjen, normalan' i 'Ruža vjetrova' te Miraj, kojeg mnogi pamte po ulozi Čombe u 'Lud, zbunjen, normalan', dobili su kćer Billie 2021. Sretnu vijest podijelili su i 2023., kada su otkrili da očekuju sinčića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hej, zaboravili smo vam reći - napisala je glumica u utorak uz fotografiju svog povećeg trudničkog trbuščića. Potom je sretnu vijest objavio i Miraj. Uz video je otkrio kako će kćer Billie dobiti brata.

Osim u ljubavi, paru cvjeta i u karijeri. Upravo zbog nje, svoju sarajevsku adresu zamijenili su američkom. No, o tome ćemo kasnije. Krenimo od samog početka njihove ljubavi.

Tetovaža kao znak ljubavi

Miraj i Marija upoznali su se u Sarajevu, gdje je ona studirala. Vjenčali su se 2008., nakon tri godine veze. Dok je on od početka otvoreno pokazivao koliko mu se Marija sviđa, ona je bila vrlo suzdržana.

STIŽE DJEČAK Čombe i Marija otkrili da čekaju drugo dijete: 'Billie će biti seka, a mi smo vam zaboravili reći...'

- Činilo mi se kao da pripadamo različitim svjetovima. Ja sam bila šminkerica, a on roker za kojeg se pričalo da je veliki zavodnik i boem. Godinu dana sam mu odolijevala, no on je bio uporan i osvojio me svojom kari­z­mom, šarmom i smislom za humor. 'Kapitulirala' sam kad je nedugo nakon što smo prohodali na grudima istetovirao moje ime - rekla je glumica za Gloriju 2008.

'Da me muž vara, išla bih krojiti svoju sreću bez njega'

Kasnije je, pak, otkrila kako bi supruga ostavila kada bi saznala da je nevjeran.

- Da me muž naočigled vara i da sam toliko nesretna, iako vjerujem u instituciju braka, ne bih ostala s takvom osobom, nego bih išla krojiti svoju sreću bez njega - rekla je Omaljev Grbić za Tportal 2010.

Maštala o životu izvan Lijepe Naše - i to se ostvarilo

Glumica je svoj život s Mirajem zamišljala, kako je rekla za Tportal, u Los Angelesu. S nekoliko djece i jednim ili dva njemačka ovčara.

STAO UZ KOLEGE Čombe se pridružio štrajku u Los Angelesu: Već godinama gradi svoju karijeru u Hollywoodu...

Bilo je to 2010., a 2013. Mariji se san i ostvario. Nakon što je Miraj dobio ulogu u nekoliko američkih filmova, među kojima je i 'Nemoguća misija: Protokol duh', u kojem je glumio s Tomom Cruiseom (61), otišli su živjeti u Los Angeles.

'Naša djevojčica stiže u listopadu'

Miraj i Marija postali su roditelji u listopadu 2021. Nekoliko mjeseci ranije objavili su sretnu vijest uz fotografiju s plaže. Par nam je u svibnju iste godine otkrio kako se pripremaju za kćerin dolazak.

MIRAJ GRBIĆ Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' objavio video gdje s kćeri Billie priča na hrvatskom

- Tražimo veći stan ili kuću, čitamo knjige, mislim ja čitam knjige, googlam što smijem jesti, a što ne, iako ne jedemo proizvode životinjskog porijekla, uvijek ima nešto što se smije i ne smije jesti. Uglavnom trudim se barem šetati i kuhati što zdravije, iako se tu i tamo omaknu palačinke, pizza ili veganski burger - ispričali su za 24sata. 

Često kćerine fotografije dijele na društvenim mrežama. Mnogi malenu uspoređuju s majkom te nestrpljivo isčekuju dolazak dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sunčana20 23.08.2023.

    kralju sritno

  • unikatzapo.rat 23.08.2023.

    Mrak su mi njih dvoje! Ona prelijepa, on zabavan, vrijedni oboje, neka im je sa srećom!

  • sky linee 23.08.2023.

    Čombe 🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare