To je to što me zanima!

Glumac Pere Eranović i supruga Katarina živjeli su predbračnu čistoću: 'Prije se nismo ni ljubili'

Prije nego je upoznala Peru, Katarina nije bila u ozbiljnoj vezi, a dodala je da nije isključila mogućnost redovničkog poziva, ali se molila za sretan brak
Vidi originalni članak

Glumac splitskog kazališta, Pere Eranović (33) i njegova supruga Katarina gostovali su na Mladifestu u Sisku. Par danas ima troje djece, u braku su pet godina, a na festivalu su okupljenima otkrili da su prije nego što su stali pred oltar, živjeli predbračnu čistoću. 

'LOŠA SEZONA' Raspad popularne Netflixove serije: Odlazi glavni glumac, a treća sezona fanove razočarala

- Živjela sam mirnu mladost. Nisu me zanimale stvari koje su zanimale većinu mladih. Usudila bih se reći da su me moj perfekcionizam i navezanost na mirnije stvari sačuvali od nekih kikseva. No sve to zajedno bila je isključivo Božja milost - ispričala je Katarina o svojem odrastanju u tradicionalnoj Katoličkoj obitelji, a prenijela Hrvatska katolička mreža. 

Prije nego što je upoznala Peru, nije bila u ozbiljnoj vezi. Dodala je da nije isključila mogućnost redovničkog poziva, ali sva njezina želja i sve njezine molitve bila su upućene prema braku.

- Pojam međusobnog darivanja meni se podrazumijevao da se čuva za brak. Ja sam se htjela za svoga budućeg muža sačuvati i da budem njemu kao poklon od Boga koji je samo za njega i kojeg nitko prije nije odmotao - dodala je.

- To je bilo nešto što se meni podrazumijevalo. Željela sam pronaći neku osobu koja će razumjeti to što ja želim i to čemu ja težim te koja će me u tome podržati i s kojom ću zajedno, pred oltarom moći sagraditi jedan savez ljubavi, koji će Bog blagosloviti i koji će u sakramentu braka biti potpuno sjedinjen - rekla je Katarina.

Pere je također svjedočio o svojoj mladosti, koja je, ističe, bila nešto turbulentnija. 

- Odlučio sam konzumeristički pristupiti vjeri. Bog je bio Bog nedjelje, Bog jutra, Bog večeri i Bog par minuta prije ručka. Pitanje predbračne čistoće bilo je nešto o čemu nisam ni razmišljao. To je bilo nešto čime su se bavile bake, rekao bih tada - ispričao je glumac. 

Kada je upoznao Katarinu, zajedno su odlučili da će živjeti u predbračnoj čistoći. 

MARVELLOVA ZVIJEZDA Glumac Jeremy Renner se oporavlja: Jedva je preživio, a sada može hodati i bez štapa

- Nedugo nakon toga, nakon razgovora s duhovnikom, u srce mi je sjela želja da bismo mi mogli probati hodati i živjeti do braka bez poljubaca. Ja sam to Peri predložila, a on je prihvatio. Poslije smo dobili mnogobrojne plodove. U tom trenutku nisam bila toga ni svjesna - ispričali su, a danas su u sretnom braku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zlatna Vuga 08.08.2023.

    Svatko može raditi i živjeti kako želi ako to ne šteti drugima, ali zar je to za novine? Mene bi bilo sram svoju intimu iznositi u javnost.

  • vinikiki 08.08.2023.

    zato će sad bit doživotno trudna

  • eka mala 08.08.2023.

    A tko je on zapravo?Živio predbračnu čistoću,a sada ima troje djece u pet godina braka!?I što nam to govori?

Komentiraj...
Vidi sve komentare