To je to što me zanima!

Glumac Mathieu Kassovitz imao tešku prometnu nesreću: Kći je bila na motociklu iza njega...

Kako prenose francuski mediji, glumčevo zdravstveno stanje je ozbiljno, a prije nesreće se spremao za ulogu u novom filmu
Vidi originalni članak

Francuski glumac i redatelj Mathieu Kassovitz (56) u 'zabrinjavajućem' je stanju nakon prometne nesreće na motociklu u nedjelju u Parizu, prenosi The Guardian

Prema riječima policije, u trenutku nesreće je bio na obuci za motocikliste, a mediji su prenijeli da se radi o ozbiljnim ozljedama glave i zdjelice. Jedna od njegovih kćeri bila je na motociklu iza, zajedno s instruktorom i svjedočila je nesreći. Glumca su brzo prevezli u bolnicu Kremlin-Bicêtre, južno od Pariza. Kassovitz se prije nesreće pripremao za novu ulogu u nadolazećem filmu. 

U SLAVNOM DRUŠTVU Zasjala na Filmskom festivalu u Veneciji: Tatjana Jurić pokazala kako se sprema za crveni tepih

Još je 2019. u emisiji o automobilima govorio koliko voli motocikle i da se 'više vidi kao intelektualac nego sportaš', ali je kasnije u životu razvio strast prema motociklima. S 40 godina je dobio vozačku dozvolu i odmah se 'bacio' na jače modele. 

- Volim mašine, motocikle. Sviđaju mi tehnike upravljanja njima - rekao je. 

Najpoznatiji je po filmu 'Mržnja' (La Haine) iz 1995., koji je napisao i režirao te je za njega dobio nagradu za najboljeg redatelja na filmskom festivalu u Cannesu i Césara za najbolji film, što je francuski ekvivalent Oscara.

RAINN WILSON Zvijezda 'The Officea' o traumi: 'Nikad ne bih bio glumac da sam imao sretno djetinjstvo...'

Osim toga, omiljen je i zbog uloge Nina u filmu 'Amelie' iz 2001. U posljednjoj filmskoj ulozi okušao se kao muž Diane Kruger (47), koja glumi pilotkinju koja započinje aferu s bivšom djevojkom. Film je  premijerno prikazan prije dva tjedna na Angoulême Francophone filmskom festivalu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miške 05.09.2023.

    Dosadnjaković je veliki glumac. Poljak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare