To je to što me zanima!

Glumac Jeremy Renner se oporavlja: Jedva je preživio, a sada može hodati i bez štapa

Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se zalijepiti, ojačati, baš kao što se produbljuju ljubav i veza s obitelji i prijateljima, rekao je nakon nesreće
Vidi originalni članak

Glumac Jeremy Renner (52) prije osam mjeseci je zamalo izgubio život u teškoj nesreći. Srećom, zvijezda Marvellovih filmova sada se gotovo u potpunosti oporavila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

lumac je nedavno uz pratnju prijatelja, glumca Caseyja Afflecka viđen na proslavi 50. rođendana Kate Beckinsale. Prvi je puta hodao bez štapa, tek se povremeno uhvatio pod ruku Afflecku.

Podsjetimo, glumca je početkom godine pri čišćenju snijega pregazila gotovo 6 i pol tonska ralica. Nesreća je rezultirala s više od 30 slomljenih kostiju i nekoliko operacija, međutim, glumac nije dozvolio ozljedama da ga sputavaju.

- Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se zalijepiti, ojačati, baš kao što se produbljuju ljubav i veza s obitelji i prijateljima - rekao je tada. 

NASMIJALA GA JE NJEGOVA PORUKA Renner otkrio što mu je poručio Rudd dok je bio u bolnici: 'Pusti da se snijeg otopi sljedeći put'

Svoj je oporavak glumac dijelio s pratiteljima na Instagramu. U razgovoru s magazinom People, glumac je podijelio kako mu je to bio prvi izlazak iz kreveta koji nije bio vezan za rehabilitaciju.

Da mu nije sve bilo tako crno potvrđuje projekt osnivanja alkoholnog brenda, koji je Renner najavio na svom Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedran35_1 02.08.2023.

    inače Marvel se piše s jednim slovom L :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare