To je to što me zanima!

Gledateljima 'Večere za 5' nije se svidjela Marinova ocjena: 'Najeo se dobro pa da šest...'

Soli je falilo sigurno, meso je bilo tvrđe nego je trebalo. Lungić je trebalo možda rezati na manje šnite - zaključio je Marin, no gledatelji su zaključili nešto drugo
Vidi originalni članak

Ivana Mataija ugostila je protukandidate prvog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 32 boda - Suzana i Leonela udijelile su joj devetke, a Ivan je zbog presuhog lungića dao osmicu. Svega šest bodova Ivani je dao Marin, kojem je u predjelu falio kopar, u glavnom jelu sol, a i meso mu je bilo tvrdo

- Soli je falilo sigurno, meso je bilo tvrđe nego je trebalo. Lungić je trebalo možda rezati na manje šnite - zaključio je Marin, no gledatelji su zaključili nešto drugo.

'Ovaj puca na pobjedu... Najeo se dobro i da šest', 'Neka čudna ekipa, gospon sve poliže s tanjura i da ocjenu šest', složni su bili gledatelji.

'MESO JE BILO TVRDO' Ivana priredila bogata jela u 'Večeri za 5', no strogi Marin dao joj je svega šest bodova

- Odakle vade ove gladne, ne valja im, a sve obližu. Najgore je kad prigovaraju da je bilo preobilno, što bi bilo da im je bilo malo. Možda bi grizli - komentirao je gledatelj.

- Nije mi jasno kako lungić može biti tvrd prvi put to čujem znaju li uopće što je lungić i koji je to dio mesa - dodao je drugi.

- Komentari su neprikladni: Nije slano, previše jela, previše slatko, nema kopra. To ne bi trebalo ocjenu umanjiti. Veoma čudna ekipa, već na početku su proračunati, a vidjet ćemo što će biti dalje - pitala se gledateljica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dobro.jutro 01.10.2024.

    dosta dugo već ne gledam jer je sve bezobrazno prgavo i proračunato,od one dvije ekipe Zadar sa Dujetom i one Dubrovačke ekipe je dno dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare