To je to što me zanima!

Gledatelji zgroženi ponašanjem dama: 'Penjale se na stol gdje se jelo? Otišle su predaleko...'

Gledatelji smatraju da se ekipa iz Turopolja dogovorila da svi dobiju isti broj bodova. 'U svemu postoji granica pa i u zabavi', komentiraju
Vidi originalni članak

Glazbenik i voditelj Ivan Fiolić Fio ugostio je dame u 'Večeri za 5'. Gošćama je ponudio tradicionalnu večeru za koju je i on dobio 34 boda! Slučajnost ili ne?  Opet je, kao i prethodne dvije večeri, ukupan zbroj ocjena iznosio 34 te se time Fio izjednačio sa Stankicom i Marijanom. Ivanka je Fiju dala osmicu, a Marijana deset.

Najstroža je bila Dubravka - domaćinu je udijelila sedmicu. Stankica, Fijina desna ruka, ocijenila je domaćina s devetkom. Gledatelji smatraju da se ekipa iz Turopolja dogovorila da svi dobiju isti broj bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fio je večeru odlučio spraviti od svinjske masti, čuvarkuće, svinjskih krmenadli, paprike, šumske jagode i šlaga, a pripravu je započeo radom na glavnom jelu. Turopolje moje drago skrivalo je kotlovinu koju je Fio nazvao najboljom na svijetu.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Fio oduševio gošće kotlovinom, ali imale su mu što i zamjeriti: 'Ne volim to. Desert? Kao juha!'

- Nije bila baš nešto večera, a kalkulacije ima - složni su gledatelji, kojima je od ekipa najbolja Marijana.

Večera je završila nastupom grupe Mystic iz Jastrebarskog. Zasvirali su domaćinov hit 'Ja se konja bojim'. Oduševljene dame popele su se i na stol, što se gledateljima nikako nije svidjelo.

 - Koja kultura na stol se penjati, gdje se večera posluživala. Meni osobno je jako ružno - komentirao je gledatelj.

- Lijepo se zabaviti, zapjevati, zaplesati, šaliti se, ali u svemu postoji granica pa i u zabavi, a i u godinama, drugačije je kad si mlad i lud, a drugačije kad si u tim godinama, stvarno su otišle predaleko - dodao je drugi.

No neki smatraju da se ekipa došla zabaviti i da im ocjene nisu važne.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mimazgb1 14.09.2023.

    Ovakvo ponasanje nema veze sa manirima dama

  • BParker 14.09.2023.

    Stare krave bez stida, najodvratnije što postoji, fuj kujetine

  • Marija Magdalena 💓💓 14.09.2023.

    Ovo i tak više nije večera jer se ocjenjuje i prostor.i stol i kakvog je raspoloženja domaćin...uglavnom sve osim hrane...teška sprdnja od rtl

Komentiraj...
Vidi sve komentare