To je to što me zanima!

Gledatelji 'Večere za 5' ljutiti: 'Sram vas bilo, muške kokoške! Milan laže, sve će se vidjeti...'

Gledatelji su nezadovoljni Milanovim komentarima. Tvrde da nije pojeo čačkalicu
Vidi originalni članak

Ksenija Menkovska ugostila je baku Ružu, Antonija, Milana i Damira drugog dana osječkog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru osvojila je 35 bodova. Baka Ruža i Antonio dali su joj deset bodova, Damir osam jer mu, kao i kod Antonija, desert nije bio dovoljno sladak, a glavno jelo mu nije bilo dovoljno slano. 

Najkritičniji je bio Milan koji je Kseniji dao sedam bodova zbog čačkalica u predjelu, a glavno jelo i desert nisu ga impresionirali.

JELA SE I 'AFRIČKA ŠLJIVA' Ksenija osvojila 35 bodova u 'Večeri za 5': 'Komadi čokolade bili su kardinalni propust...'

Gledatelje su ovog puta iznervirali Milanova kritičnost te Damirovi komentari.

- Ovi muški kokoške neka izvade čačkalice prije jela i uzmu čekić pa izudaraju pretvrdu čokoladu. Sram vas bilo, ali nemate vi stida i srama vidi se iz priloženog. Pernato ne preferiraju - pišu ljutito na društvenim mrežama.

- Dati 7 jer ne jede piletinu - dodaju.

Tvrde da Milan nije bio iskren.

- 7, 8, vidjet ćemo ih, a čačkalicu da je pojeo laže - stoji u jednom od komentara.

- Sutra će se sve vidjeti - zaključili su.

OSJEČKI TJEDAN Iz 'Ljubav je na selu' u 'Večeru za 5': Evo što će kuhati Ksenija

Ksenija je protukandidate ugostila u svojoj kući u Osijeku. Za predjelo im je poslužila lisnato tijesto punjeno kremom od avokada, sira, vrhnja, oraha i sušenog vlasca, a uz to se našao pršut zamotan u ružu te rajčice punjene sirom. 

Rolice punjene pršutom, medvjeđim lukom, goudom i suhom šljivom, stigli su pred goste kao glavno jelo. Desert je također bio rolica. Palačinke obojene u ružičastu jestivu boju Ksenija je umotala sjeckanim jagodama, šlagom i komadićima čokolade.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Case.Axial 16.10.2024.

    Razbojnici

  • Bajka na Sutli 16.10.2024.

    Baka Ruža je gospođa Ruža, a baka je svojim unucima i nikom drugom. Baka može biti i sa 45-50 godina i sigurno nećete napisati baka.

  • eva60 16.10.2024.

    Ovolika neiskrenost i licemjerje , pa što su se prijavili ili su trebali kao u restoranu naručiti što žele. Neću o okusima ali većera je lijepo izgledala, a ovo s čokoladom pokazuje da nikad dalje od svoje kuhinje nisu otišli pa zato niti ne znaju u kolikim kolačima je sjeckana čokolada

Komentiraj...
Vidi sve komentare