To je to što me zanima!

Gledatelji ogorčeni na Maju nakon Ivanine večere: 'Ona nije nikakva prijateljica, sramota!'

Večera kod Ivane je završila, no čini se kako kandidati nisu bili previše oduševljeni s posluženim jelima, a gledatelji su suglasni da se Maja nije pokazala kao Ivanina dobra prijateljica
Vidi originalni članak

Spremačica Ivana Džijan ugostila je protukandidate pretposljednjeg dana 'Večere za 5 na selu'. Ova ekonomistica po struci večeru je spravila od sastojaka kao što su špek, vrhnje, jaja i junetina, a protukandidati su je za to nagradili s 33 boda. 

Ivana je za predjelo poslužila Košarice iznenađenja, a za glavno jelo stigla je Svekrvina delicija, junetina s mrkvom i lukom. Nakon glavnog jela, kandidati su probali i desert kojeg je nazvala Slatka tajna. 

Protukandidati su kritizirali žilavo meso u glavnom jelu te slanoću predjela. 

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Borislav dobio prvu jedinicu ove sezone, a pobjednica tjedna je Ljiljana: 'Strašno sam dirnuta...'

Atmosfera je bila prilično tiha, a Ivana je na račun toga zaradila kritike, posebno od Mirjane, a gledatelji nisu bili oduševljeni Majom jer kako kažu, nije prava prijateljica Ivani. 

- Ivana, svaka čast, a prijateljicu neka je stid - glasio je komentar.

RAZRIJEŠIO I MISTERIJ KAPULJAČE Borislav iz 'Večere' nam otkriva: 'Pripremam doktorat o analizi komentara, a Božu ne znam...'

- Ivana, al' ti je prijateljica Maja smjestila. Em priča da ti ne kuhaš nego tvoj muž, pa čak ni kavu da ne kuhaš nego on. I onda iznevjeri vjerojatno dogovor između vas dvije da si dajete desetke, a ona ti uvali devetku. Zna igračica kako do pobjede. Ljubomorna je bila valjda jer ti je kuma pomagala - objasnila je gledateljica, s kojom su se mnogi složili. 

- Maja velika folirantica, nije ona nikakva prijateljica Ivani. Obična glumica. Samo je Ivanu nagovorila da se s njom prijavi da bi ona bila u centru pažnje. Čuli smo komentare za Ivanu. To se zove lažno prijateljstvo - glasio je komentar.

- Ivana, ako čitaš komentare, Maja ti nije iskrena prijateljica. Odmakni se od nje - bio je suglasan gledatelj.

- Ovo je bila možda najzanimljivija epizoda ikada - zaključio je gledatelj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dr.Tuđman 22.04.2023.

    Kolike su kazne za izdaju Hrvatskog naroda i širenje laži o korona virusu?

  • sesar ivan 21.04.2023.

    Ivana ti si napravila Fantastican rucak bravo .

  • sesar ivan 21.04.2023.

    Ivana nemoj slusat ove Zlobnike oni hoce samo da te posvadaju sa Majom tvojom dobrom prijateljicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare