To je to što me zanima!

Glavni glumac Ozren Grabarić propustio premijeru u Zagrebu: 'Dobro je, ali ima koronu...'

Na premijeru 'Smrti djevojčice sa žigicama' je stigla glavna glumica Jelena Lopatić, glumci Borko Perić, Slavko Juraga, Luka Petrušić, Slavko Sobin, Iva Babić...
Vidi originalni članak

U utorak navečer zagrebačkoj publici je predstavljen film 'Smrt djevojčice sa žigicama''.  Na premijeru su stigli brojni poznati Hrvati, no glavni glumci, Ozren Grabarić i Goran Navojec, nažalost, nisu mogli prisustvovati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ozren ima koronu. Vratio se iz Crne Gore i sinoć je skužio da ju ima. Dobro je, ali ne smije među ljude. Navojec snima film na Prviću. Nažalost, nisu tu - rekao nam je Goran Kulenović, redatelj filma.

POZIRAO POPUT RICKYJA GERVAISA Ozren Grabarić nam otkriva: Razmišljao sam o stand-upu, ali ne bih se mogao toliko izložiti

Na premijeru je stigla glavna glumica Jelena Lopatić, glumci Borko PerićSlavko JuragaLuka PetrušićSlavko Sobin Iva Babić.

- Super je kaj došla hrpa dragih ljudi. Nekako su očekivanja velika da će biti i ovdje veselo. Ja sam na prvom danu snimanja zbog bure izgubio glas, pa sam sljedećih pet dana šaptao na setu - otkrio je Kulenović ključ uspjeha filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare